nieuws

16 december 2010

Op maandag 18 oktober organiseerde Van Doren Engineers – in samenwerking met de stichting ISA Europe en de productiebedrijven Groentehof BV en Outokumpu LDM – in het Efteling Hotel in Kaatsheuvel het seminar ‘MES in uw productiebedrijf, lust of last?’...  lees verder »

16 december 2010

Van Doren Engineers heeft er een locatie bij. Sinds medio 2010 beschikken we over een ruime werkplaats, een magazijn en een kantoorruimte in Nitra, Slowakije. In deze nieuwe locatie worden besturingspanelen gebouwd voor – op dit moment – met name Nederlandse klanten...  lees verder »

16 december 2010

Op 13 september begonnen vijf enthousiaste talenten in de elektrotechniek aan de Van Doren Academy: een uitdagend BBL-traject dat jongeren klaarstoomt voor een mooie carrière in de industriële elektrotechniek....  lees verder »

16 december 2010

Creamy Creation in Rijkevoort is ’s werelds grootste business-to-businessproducent van drankjes op basis van room en alcohol. Het besturingssysteem van een onlangs overgenomen ouder deel van een andere fabriek was echter over de datum. Van Doren Engineers zorgde voor een nieuw systeem, dat gerust de crème de la crème genoemd mag worden...  lees verder »

16 december 2010

Bij een achtbaan denken de meeste mensen meteen aan spanning, loopings en pretparken. Van Doren Engineers denkt echter aan de besturingskast en de bijbehorende software. Niet voor niets schakelde Vekoma, ontwikkelaar en fabrikant van de meest spectaculaire achtbanen over heel de wereld, Van Doren Engineers in om de besturing van een splinternieuwe achtbaan te bouwen...  lees verder »

27 september 2010

Ook voor kleinere procesinstallaties is een mini-DCS dus zeker het overwegen waard. Wat de beste oplossing voor uw specifieke situatie is, hangt af van meerdere factoren. Van Doren Engineers heeft jarenlange ervaring met de automatisering van procesinstallaties, en die zetten we graag voor u in. Voor een doordacht advies bent u bij ons dan ook op de juiste plek...  lees verder »

27 september 2010

De opdracht die Van Doren Engineers bedacht, is spannend en verantwoord tegelijk. De jeugdige engineers worden namelijk uitgedaagd om een gezonde achtbaan te bedenken, die niet zou misstaan in de Efteling. Iedereen tussen de 10 en 15 jaar mag zijn of haar ontwerp uploaden via www.braintrigger-challenge.nl. Dat kan een foto zijn van een zelfgemaakt ontwerp (uiteraard met een korte omschrijving), maar ook een tekening of een filmpje. Hoe gekker en origineler, hoe beter... lees verder »

16 juni 2010

Nieuw binnen Van Doren Engineers is de Van Doren Academy. Een afwisselend en uitdagend programma voor begeleid leren en werken. Afgestudeerde vmbo’ers, mbo’ers en hbo’ers in engineering en elektrotechniek krijgen dankzij de doordachte opzet van het traject de kans om zich te ontwikkelen tot veelbelovende professionals. Professionals waarop onze opdrachtgevers nu en in de toekomst kunnen bouwen. Kenmerkend voor het traineeship is de brede kijk op het vakgebied die de leerlingen eraan overhouden...  lees verder »

20 april 2010

Hoewel de economische situatie misschien anders doet vermoeden, verwelkomen weW nog steeds met grote regelmaat nieuwe opdrachtgevers. In tijden van economisch zwaar weer spelen efficiency en kostenreductie een nóg grotere rol in bedrijfsvoering dan normaal... lees verder »

12 januari 2010

Van Doren Engineers kijkt vooruit. We hebben oog voor nieuwe ontwikkelingen en spelen daar graag op in. Ook nu weer. We zijn namelijk overgestapt op EPLAN P8. Deze moderne software met geavanceerde features staat garant voor een compleet nieuwe dimensie in elektro-engineering. Dat betekent tal van interessante kansen om onze dienstverlening op een nog hoger niveau te brengen...  lees verder »

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties