Ontwikkeling speelt een grote rol binnen de organisatie van Van Doren Engineers - Van Doren Engineers

NIEUWS

Ontwikkeling

 

Ontwikkeling speelt een grote rol binnen de organisatie van Van Doren Engineers, al 55 jaar lang. Hoewel de economische situatie misschien anders doet vermoeden, verwelkomen we nog steeds met grote regelmaat nieuwe opdrachtgevers. In tijden van economisch zwaar weer spelen efficiency en kostenreductie een nóg grotere rol in bedrijfsvoering dan normaal. Het doet Van Doren Engineers dan ook goed dat veel nieuwe en bestaande opdrachtgevers geregeld een beroep op ons doen. We richten ons immers op een daadkrachtige inzet van automatisering en engineering om zo de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers (kosten)efficiënt te optimaliseren.


Johan Cnoops, onze vaste man uit Nederland in de
werkplaats in Tsjechië.

 

Professionalisering in Tsjechië en India
Zoals u misschien weet, heeft Van Doren Engineers ook locaties in Tsjechië en India. In Tsjechië leggen we ons veelal toe op de bouw van besturingskasten en panelen. In India kunnen we tegen gunstige tarieven hardware-engineering uitvoeren en oude tekenpakketten digitaliseren. Training van onze werknemers uit Tsjechië en India in Nederland maakt hun nog daadkrachtiger en kundiger op de manier waarop wij in Nederland werken.


Branch office India

 

MES-competentiecenter
Een van de marktsegmenten waarin we veelvuldig actief zijn, is dat van MES-applicaties: de koppeling van productie- en kantoorautomatisering. Niet voor niets beschikken we over een eigen competentiecenter op dit gebied. Alles is erop gericht om intelligente applicaties te ontwikkelen en deze vervolgens optimaal te implementeren in de specifieke bedrijfsomgeving. Transparantie en flexibiliteit staan daarbij centraal.

Meer weten over Van Doren Engineers? Neem contact op met een van de onderstaande personen

Boekel
Contactpersoon: Jos van Doren
Telefoon: 0492 – 323520
Beringe
Contactpersoon: Paul Krantzen
Telefoon: 0492 – 370032
Breda
Contactpersoon: Joost Botman
Telefoon: 0492 – 370030

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties