Nieuws - Van Doren Shared Service

NIEUWS

24

mei 22

Materiaalschaarste vraagt om vooruitziende blik

De coronapandemie zorgt voor oplopende levertijden van materialen die we toepassen in projecten. Wanneer deze situatie eindigt, is lastig te voorspellen. Reden voor ons om regelmatig om tafel te gaan met klanten en met hen mee te denken over alternatieve materialen en andere oplossingen.
Lees verder

3

mei 22

Concept ‘In Time Correct Shape’ toonbeeld van Industry 4.0

Voor een nieuwe productielijn die op maat isolatieplaten produceert, zocht Kingspan Moulding naar een zo effectief mogelijke aansturing. Wij hielpen deze producent aan een slimme softwareoplossing. Het resultaat? Een optimaal ingerichte supply chain. En een mooi voorbeeld van Industry 4.0.
Lees verder

28

mrt 22

0-4 jarigen sleutelen aan toekomst bij Kids Club

Met techniek kun je niet vroeg genoeg beginnen, is het motto van Van Doren Engineers. Daarom gaat de Boekelse specialist in elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT iets nieuws doen. In samenwerking met Speelleercentrum De Wijde Wereld in Uden introduceert het bedrijf de Kids Club: een opleiding voor kinderen van nul tot vier jaar. Het doel: de kids al op jonge leeftijd hun eerste stappen laten maken in de wereld van techniek.
Lees verder

1

feb 22

Automation Framework: dé standaard voor PLC, HMI en SCADA

Het is een grote stap vooruit voor ons én onze klanten: Automation Framework. Een complete verzameling standaardcomponenten en -modules om snel en effectief PLC-, HMI- en SCADA-applicaties te programmeren. En het allermooiste … Automation Framework is gemakkelijk inzetbaar. Dat merkten ze ook bij onze opdrachtgever Laarakker Groenteverwerking.
Lees verder

5

jan 22

Veiligheid integreren in één PLC: een goed idee?

Wanneer kies je nu voor een geïntegreerde veiligheidsbesturing of een separate of conventionele oplossing? Wij zetten de mogelijkheden én de voor- en nadelen van de verschillende opties graag voor je op een rij.
Lees verder
"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties