Van Doren Engineers klaar voor de toekomst met EPLAN P8! - Van Doren Engineers

NIEUWS

Van Doren Engineers klaar voor de toekomst met EPLAN P8!

 

Het is zover: Van Doren Engineers is volledig toegerust op engineering met EPLAN P8! We hebben de afgelopen jaren veel tijd en energie gestoken in een doordachte, gecontroleerde overstap. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, zodat zij de mogelijkheden van het programma optimaal benutten. En met resultaat. Van Doren Engineers werkt nu nog efficiënter en completer dan voorheen.

 

Engineeringsscan
EPLAN P8, de opvolger van EPLAN 5.7, is een product van Cito Benelux. De software is sinds eind 2006 op de markt. Al snel na de introductie besloot Van Doren Engineers een strategisch traject in te gaan met de organisatie achter EPLAN. Het doel: in kaart brengen hoe Van Doren Engineers het maximale uit de nieuwe software kan halen. Er volgde een uitgebreide engineeringsscan en de hele organisatie werd doorgelicht. De resultaten vormden de basis voor een doordachte invoering van EPLAN P8.

Sneller en efficiënter
Inmiddels is EPLAN P8 gemeengoed binnen Van Doren Engineers. Hardware-engineer Raymond Rombouts is erg te spreken over de werking. “De software is gekoppeld aan het ERP-pakket, waardoor processen extra vlot verlopen. Zo komen alle materialen die we opnemen in onze tekeningen bijvoorbeeld direct in het ERP-pakket terecht, waardoor de inkoopafdeling ze meteen kan bestellen en de kans op fouten kleiner is.”

Centrale bibliotheek
Maar er zijn meer voordelen. Rombouts: “EPLAN P8 is compatible met Windows Vista en Windows 7, en biedt veel flexibiliteit. Je kunt een project bijvoorbeeld vanuit diverse benaderingen starten.” Maar een van de grootste pluspunten is de centrale bibliotheek, die gevoed wordt door alle vier de locaties van Van Doren Engineers. “Alle informatie staat nu in een gigantische database. Van elektrotechnische componenten met bijbehorende specificaties zoals warmtedissipaties en stroomwaardes tot kabeldiktes: alle gegevens zijn up-to-date en voor iedereen binnen onze organisatie toegankelijk. Met de overstap op EPLAN P8 heeft Van Doren Engineers een flinke stap vooruit gemaakt.”

Mocht u vragen hebben of heeft u verdere interesse in onze mogelijkhden met Eplan P8, dan kunt u contact opnemen met één van onderstaande personen:

Boekel
Contactpersoon: Jos van Doren
Telefoon: 0492 – 323520
Beringe
Contactpersoon: Paul Krantzen
Telefoon: 0492 – 370032
Breda
Contactpersoon: Joost Botman
Telefoon: 0492 – 370030

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties