Nieuws - 2023 - Van Doren Engineers

NIEUWS

19

dec 23

IO-Link versus AS interface?

Bekende termen in productieomgevingen: IO-Link en AS-interface (AS-i). Wij zetten de belangrijkste overeenkomsten en verschillen van IO-Link en AS-i op een rij.
Lees verder

7

dec 23

’s Werelds grootste monopile-fabriek verrijst in Rotterdam

Momenteel breidt Sif haar huidige productielocatie op Maasvlakte 2 in Rotterdam uit tot de grootste monopile-fabriek ter wereld. Een omvangrijk project, waarin wij een belangrijke elektrotechnische speler zijn.
Lees verder

6

sep 23

Binden, boeien en behouden van medewerkers als hybride techniekopleider

Maandag 2 oktober 2023 start collega Mark van Lankveld met zijn eerste dag als begeleider van ons gloednieuwe interne BBL-traject. Naast zijn baan als calculator mag hij zijn opgedane kennis uit de cursus hybride techniekopleider direct in de praktijk brengen. “Na twaalf jaar was het tijd voor een ‘nieuwe’ uitdaging. Werken met mensen én mijn technische skills delen, vind ik hartstikke leuk. En als de werkgever dat stimuleert… dan moet je dat gewoon doen!”
Lees verder

17

aug 23

Is de automatiseringspyramide nog relevant?

De lagen van de automatiseringspyramide werden vaak ingevuld door monolitische applicaties ,maar er is al langere tijd een shift gaande richting kleinere services die specifieke functionaliteit(en) implementeren.
Lees verder

14

jul 23

Samen aan de slag voor de recyclingbranche

Stap voor stap krijgt de onderlinge samenwerking steeds meer vorm. Dat zie je duidelijk bij de projecten die onze collega’s van Duim techniek en Van Doren Engineers samen over de grens bij twee afvalverwerkingsbedrijven in België uitvoerden.
Lees verder

9

jun 23

Starcker staat nóg sterker met toevoeging Van Lente

Starcker, de samenwerking tussen Van Doren Engineers en Flowfirm blijkt een gouden greep; tal van organisaties bouwen op onze integrale, multidisciplinaire en duurzame oplossingen. En door de krachtenbundeling tussen Van Doren Engineers en Van Lente Systeemintegratie staan we nóg sterker. Het project dat we recent startten bij een gerenommeerde fabrikant uit de Achterhoek is daar een mooi voorbeeld van.
Lees verder

10

mei 23

De kracht van samenwerken

Al een tijd opereren Duim techniek, Van Doren Engineers en Van Lente Systeemintegratie onder één vlag. Want samen boeken we nog mooiere successen. Deze gezamenlijke succesverhalen lees je vanaf nu ook in onze nieuwsberichten terug.
Lees verder

3

mei 23

MOMS Market Research Insights

Een grote wens van veel productiebedrijven? Een flexibele productie om snel en gemakkelijk om te gaan met gevarieerde klantwensen, mogelijke tegenslagen in de planning, actuele ontwikkelingen en trends. Het is een van de belangrijkste conclusies uit het omvangrijke marktonderzoek dat we onlangs uitvoerden over Manufacturing Operations Management Systems (MOMS). We gebruiken de resultaten om onze eigen diensten rondom productie-ICT verder onder de loep te nemen.
Lees verder
"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties