Nieuws - 2020 - Van Doren Engineers

NIEUWS

5

okt 20

Krachtenbundeling met Duim techniek

Na een periode van kennismaken en samenwerken is de kogel door de kerk: Van Doren Engineers heeft Duim techniek uit Veenendaal, een grote speler in de recyclingtechniek, overgenomen. Het streven? Elkaar versterken op tal van gebieden, zoals engineering en de werving van personeel.
Lees verder

25

aug 20

Interview Max Klaversma – .NET Developer bij de afdeling productie-ICT

We ontwikkelen en implementeren MES oplossingen. Hiermee slaan we een brug tussen kantoor en productievloer. Voorbeelden hiervan zijn productiebehoefte inplannen, productie-efficiëntie berekenen en input leveren voor procesverbeteringen.
Lees verder

20

jul 20

Vestiging Nitra bestaat 10 jaar

Van Doren Engineers heeft, naast vijf Nederlandse locaties, ook een locatie in het Slowaakse Nitra. Hier richten ze zich volledig op de bouw van besturingspanelen, om klanten zo optimale kostenefficiency te kunnen bieden. Dit jaar viert Van Doren Engineers Slovakia haar 10-jarig bestaan.
Lees verder

15

jul 20

Machine Learning: gamechanger in de industrie

De industrie blijft constant veranderen. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van dit moment is Machine Learning (ML). Maar wat is Machine Learning eigenlijk precies? En op welke vlakken zal het ons werk veranderen?
Lees verder

13

jul 20

Al 65 jaar anders dan anderen!

65 jaar geleden begonnen Jan en Sjaantje van Doren kleinschalig in Boekel met een wit- en bruingoed winkel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf waar we met z'n allen kei trots op zijn.
Lees verder

8

jul 20

Technisch artikel PIP Innovations

Bij de D-Blade van PIP Innovations is gekozen voor een oplossing met een PacDrive 3 LMC motion controller van Schneider Electric: de laatste generatie motion controllers met ondersteuning voor het aansturen van servo’s en geïntegreerde PLC functionaliteit.
Lees verder

6

jul 20

Innoveren is een kwestie van doen

Hoe verhoog je het rendement zonder kwaliteitsverlies? Tien jaar geleden besloot Bart Kroef, mede-eigenaar van aardappelverwerker Peka Kroef, dit probleem op te gaan lossen. "Voor één kilo eindproduct had je grofweg twee kilo grondstoffen nodig. De overige aardappelen kwamen terecht bij het restafval. Dat is niet meer van deze tijd."
Lees verder

24

mrt 20

Startmethodes machines onder de loep

Als er meerdere startmethodes mogelijk zijn bij de aansturing van een machine met asynchrone motoren, loont het zeker de voor- en nadelen van deze opties tegen elkaar af te wegen. Een weloverwogen keuze kan al gauw verrassende voordelen opleveren, zoals energiereductie of kostenbesparingen op de lange termijn.
Lees verder

19

mrt 20

Besturingsvervanging in de farmacie: samen sterk

Een complete besturingsvervanging tijdens een korte bedrijfsstop: het is vaak het moment van de waarheid. Op deze manier werd enkele maanden geleden bij een groot farmaceutisch concern overgeschakeld op een nieuwe klimaatinstallatie. Het was het slotstuk van het eerste gezamenlijke project van Regel Partners en Van Doren Engineers.
Lees verder

17

mrt 20

Serviceteam 24/7 paraat

Iedere minuut dat de productie bij een bedrijf stilvalt, is er één te veel. Dat weten we bij Van Doren Engineers als geen ander. Om snel en effectief storingen op te lossen en onderhoud te verzorgen, bundelden we begin dit jaar onze diensten in één serviceteam. Zo dragen we bij aan de bedrijfszekerheid van onze klanten.
Lees verder
"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties