Nieuws - 2018 - Van Doren Engineers

NIEUWS

29

nov 18

Safetyoplossingen: voorkom schijnveiligheid

Installaties worden steeds complexer, en daarmee ook de oplossingen om de veiligheid te waarborgen. Hadden we in het verleden vaak genoeg aan één of twee noodstoprelais, tegenwoordig gebruiken we safety-PLC's met een veelheid aan safetyfuncties en in- en uitgangen. Op-en-top veilig, zou je zeggen. Maar is dat ook zo?
Lees verder

21

nov 18

Minder onderhoudskosten met centraal gevoede noodverlichting

Goed functionerende noodverlichting, we kennen allemaal het belang ervan. Maar de halfjaarlijkse service- en onderhoudsbeurt kan behoorlijk arbeidsintensief zijn. Zeker in luchtgeconditioneerde ruimtes zoals cleanrooms. Het goede nieuws is: het kan ook anders. Maak kennis met de voordelen van centraal gevoede noodverlichtingssystemen.
Lees verder

8

nov 18

Nieuw transformatorhuis Aspen: veiligheid voor alles

Een nieuw pand zie je van dag tot dag groeien. Maar een transformatorhuis staat er ineens. Althans, zo ging het bij Aspen in Oss. Van Doren Engineers was als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de realisatie van een nieuw transformatorstation. Daarbij werd gewerkt volgens strikte veiligheidsnormen.
Lees verder

1

nov 18

Vliegende start Van Doren Engineers bedrijfsschool

Jonge vaklieden optimaal klaarstomen voor een mooie toekomst in industriële automatisering. Met dat doel opende de Van Doren Engineers bedrijfsschool - een unicum in de regio - in september haar deuren. Het liep meteen storm. Met zeventien jongens en meisjes zijn alle plekken in het eerste jaar bezet.
Lees verder

16

okt 18

Seminar opnieuw succes

Maar liefst 165 relaties en studenten beleefden op 15 oktober een verrassende ochtend in het sfeervolle Fata Morgana Paleis in de Efteling. Zij waren te gast bij ons tweejaarlijkse seminar. Bekijk de foto's voor een impressie.
Lees verder

4

okt 18

Nieuwbouw Panningen op schema

De contouren van onze nieuwbouw in Panningen zijn inmiddels zichtbaar. Aan de John F. Kennedylaan verrijst een nieuwe productielocatie met kantoorruimtes, met een totale oppervlakte van 3.900 m2. Als ook de rest van de bouw volgens schema verloopt, verhuist onze locatie in Beringe in het voorjaar van 2019 naar Panningen.
Lees verder

19

sep 18

Banenavond op dinsdag 6 november

Op zoek naar een fijne baan? Of niet per se op zoek, maar wel benieuwd wat wij te bieden hebben? Kom naar onze banenavond op dinsdag 6 november.
Lees verder

21

jun 18

Beroepshacker en tv-bekendheid Stan Hegt op Efteling Seminar

Cybercriminaliteit houdt de gemoederen flink bezig. Ook bij productiebedrijven. Maar welke risico's loop je precies in het PLC-, SCADA- en MES-domein?
Lees verder

7

jun 18

Nieuwe vestigingsleider Breda

Hij heet Rogier Weevers, is 44 jaar, komt uit Geertruidenberg en heeft een elektrotechnische achtergrond. Sinds 1 juni is hij de nieuwe vestigingsleider van Van Doren Engineers Breda.
Lees verder

30

mei 18

Eerste palen de grond in

De eerste palen voor onze nieuwbouw in Panningen zijn geslagen. Aan de John F. Kennedylaan bouwen wij een splinternieuwe productielocatie met kantoorruimtes...
Lees verder
"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties