Nieuwe locatie Slowakije in de lucht - Van Doren Engineers

NIEUWS

Nieuwe locatie Slowakije in de lucht

 

Van Doren Engineers heeft er een locatie bij. Sinds medio 2010 beschikken we over een ruime werkplaats, een magazijn en een kantoorruimte in Nitra, Slowakije. In deze nieuwe locatie worden besturingspanelen gebouwd voor – op dit moment – met name Nederlandse klanten. John Beijers legt uit waarom deze nieuwe productielocatie zo’n grote stap voorwaarts is. “Zes jaar geleden zijn we samen met een partnerorganisatie gestart met het bouwen van besturingspanelen in Tsjechië. Daar hebben we de juiste formule ontdekt om goede kwaliteit te leveren tegen een lage kostprijs. Het laatste jaar konden we onze kernwaarden zoals proactiviteit en wilskracht echter niet meer helemaal kwijt. Dat kan met deze volledig eigen en zelfstandig opererende locatie nu juist weer wel.”

 

Echte Van Doren-locatie

De dagelijkse leiding van de locatie is in handen van general manager Tamara Martinkovic. Zij wordt daarbij ondersteund door het interne projectbureau.
Met 450m2 is er voldoende ruimte om – naast ‘normale’ opdrachten – ook grotere projecten te realiseren, zowel voor Nederlandse opdrachtgevers als voor klanten uit de regio. Via uitwisseling met de Nederlandse paneelbouwafdeling leiden we onze Slowaakse medewerkers op. Ook is er veel interactie tussen Nederland en Slowakije. We kunnen dus van een volwaardige locatie van Van Doren Engineers spreken.”

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties