Nieuws - 2019 - Van Doren Engineers

NIEUWS

19

nov 19

HMI of SCADA?

Ze worden vaak in één adem genoemd: HMI en SCADA. Toch hebben we het over twee verschillende typen systemen met hun eigen voor- en nadelen. Wanneer kies je voor een HMI? En wanneer is een SCADA-oplossing beter?
Lees verder

7

nov 19

Van Doren Engineers als restaurant met open keuken

Optimale flexibiliteit, snel resultaat en duidelijk inzicht in de voortgang. Het zijn veelgehoorde voordelen van de inzet van Scrum bij softwareontwikkeling. Dat wij graag op deze manier werken, is dan ook logisch. Maar wist je ook dat je zelf deel kunt uitmaken van ons team? Rob Heijligers van Mpac Langen in Wijchen deelt zijn ervaringen.
Lees verder

29

okt 19

Op naar de fabriek van de toekomst

Van handmatig roeren naar geautomatiseerd mengen. En van mobiele reinigingsunits naar een volledig geautomatiseerde CIP-installatie. Avandis in Zoetermeer, een van Europa's grootste producenten van alcoholische en non-alcoholische dranken, werkt toe naar de fabriek van de toekomst. Samen met Van Doren Engineers als partner in de automatisering.
Lees verder

24

okt 19

Van Doren Engineers krijgt Estafettestokje voor werkgevers

Deze maand gaat het Keep on Learning Estafettestokje naar Van Doren Engineers in Boekel. Het is een erkenning voor de manier waarop het installatiebedrijf invulling geeft aan leven lang ontwikkelen. Medewerkers worden aangemoedigd om regie te nemen op hun eigen groei en ontwikkeling.
Lees verder

24

okt 19

Nu ook seriematige paneelbouw in Nederland

Series van tientallen of honderden panelen bouwen: het gebeurt tegenwoordig ook op onze locaties in Nederland. In een volledig voor seriebouw toegeruste werkplaats doorlopen de panelen een route langs kleine 'afdelingen' waar monteurs één of enkele bewerkingen uitvoeren.
Lees verder

30

sep 19

Open avond op dinsdag 5 november

Nieuwe collega's, bij Van Doren Engineers staan we erom te springen. We zoeken bijvoorbeeld monteurs, software-engineers, hardware-engineers, werkvoorbereiders en projectleiders. Ook als je nog nadenkt over een technische opleiding ben je bij ons aan het juiste adres.
Lees verder

4

jul 19

Energie- en onderhoudskosten besparen met slimme besturing

Het optimaal schakelen van pompen en compressoren: we weten allemaal hoe belangrijk dat is voor de bedrijfszekerheid en proceskwaliteit. Maar wist je dat je met slim bij- en afschakelen ook flink kunt besparen op energie- en onderhoudskosten? Van Doren Engineers ontwikkelde hiervoor een doordacht besturingsconcept.
Lees verder

2

jul 19

Goede aanwas jonge technici door warme contacten

Personeel vinden. Het is voor veel technische bedrijven nog altijd de belangrijkste uitdaging van dit moment. Ook bij Van Doren Engineers zijn we er druk mee. En we mogen niet klagen: het vinden en binden van vooral jonge technici gaat ons de laatste tijd goed af! Werpen onze inspanningen van de afgelopen jaren nu hun vruchten af?
Lees verder

27

jun 19

Grip op veiligheid met PCS7 en Safety Matrix

Standaardisatie is de toekomst, zo is de overtuiging van De RuwBouw Groep. Dit CRH-bedrijf, bekend van de merken Calduran, Heembeton en Dycore, bouwt daarom alle fabrieken om naar PCS7. Te beginnen met de veiligheidsbesturingen. De eerste twee projecten zijn afgerond. Van Doren Engineers vervulde hierin een belangrijke rol.
Lees verder

19

jun 19

Nieuwbouw Panningen geopend

Samen met klanten, collega's en belangstellenden vierden we op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni de opening van onze nieuwbouw in Panningen. Vrijdag trakteerden we klanten op een feestelijke middag. Zaterdag volgde een grootse open dag, gevolgd door een spetterend familiefestival voor al onze collega's en hun gezinnen. Wat hebben we een plezier gehad!
Lees verder
"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties