Over ons - Van Doren Engineers

OVER ONS

Verbeteren van productieprocessen
Machines en productieprocessen intelligenter maken, dat is ons doel. Onze dienstverlening telt drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Daarmee bieden wij onze opdrachtgevers totaaloplossingen; van engineering tot uitvoering.

Anders denken, gewoon doen
Van Doren Engineers is een familiebedrijf, gebouwd op ondernemingszin, wilskracht en werklust. Bij ons werken aanpakkers die opdrachten net even anders aanvliegen. Die de klant voorop stellen, oplossingsgericht denken en zich richten op langetermijnrelaties. Zo maken wij het verschil.

180907a - Kaart met locaties

Duim techniek

Duim techniek is sinds oktober 2020 onderdeel van Van Doren Engineers en is dé specialist voor automatiserings- en besturingssystemen in de recyclingbranche. Wij ontwerpen en realiseren tevens complete elektrische installaties bij productiebedrijven en hebben unieke innovaties in eigen beheer ontwikkeld voor stofbestrijding, weegbrugbeveiliging, wielwassen en wegen.

Van Lente Systeemintegratie

Van Lente Systeemintegratie is sinds juli 2021 onderdeel van Van Doren Engineers. Door het samenbrengen en koppelen van verschillende systemen in de verschillende lagen van het productieproces biedt Van Lente onze klanten integrale automatiseringsoplossingen. Van hard- en software engineering, elektrotechnische installaties, paneelbouw tot service & onderhoud.

Starcker

Samen met Flowfirm heeft Van Doren Engineers op 1 januari 2021 het bedrijf Starcker opgericht. Flowfirm en Van Doren Engineers werken binnen Starcker samen als één partij om vraagstukken in de food- en farmaceutische industrie te voorzien van integrale, multidisciplinaire en duurzame oplossingen. Hier vind je alle expertise onder één dak: procesengineering, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, soft- en hardware-engineering, projectmanagement, productie-ICT en service en onderhoud.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties