Over ons - Van Doren Engineers

OVER ONS

Anders denken, gewoon doen

Van Doren Engineers is een familiebedrijf, gebouwd op ondernemingszin, wilskracht en werklust. Bij ons werken aanpakkers die opdrachten net even anders aanvliegen. Die de klant voorop stellen, oplossingsgericht denken en zich richten op langetermijnrelaties. Zo maken wij het verschil.

Verbeteren van productieprocessen

Machines en productieprocessen intelligenter maken, dat is ons doel. Onze dienstverlening telt drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Daarmee bieden wij onze opdrachtgevers totaaloplossingen; van engineering tot uitvoering.

Landkaartje

Onze locaties

Binding met de regio staat bij Van Doren Engineers hoog in het vaandel. Korte reistijden en vakmensen die in jouw regio wonen leveren namelijk een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en efficiency. Daarom hebben we meerdere locaties in Nederland die elk hun eigen regio bedienen. Sinds Duim techniek en Van Lente Systeemintegratie onderdeel zijn van Van Doren Engineers telt de groep nu 10 locaties in Nederland en 1 in Slowakije.

Duim techniek

Duim techniek is sinds oktober 2020 onderdeel van Van Doren Engineers en is dé specialist voor automatiserings- en besturingssystemen in de recyclingbranche.

Van Lente Systeemintegratie

Van Lente Systeemintegratie is sinds juli 2021 onderdeel van Van Doren Engineers en is een system integrator met locaties in het noordoosten

Starcker

Samen met Flowfirm heeft Van Doren Engineers op 1 januari 2021 het bedrijf Starcker opgericht. Flowfirm en Van Doren Engineers werken binnen Starcker samen als één partij om vraagstukken in de food- en farmaceutische industrie te voorzien van integrale, multidisciplinaire en duurzame oplossingen.

 

 

 

Starcker Factory

Samen met Flowfirm bouwden wij een limonadefabriek speciaal voor monteurs, leerlingen en studenten om de brug te slaan tussen theorie en praktijk in de procesindustrie.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties