Industriele automatisering - Van Doren Engineers

DIENSTEN

Industriële automatisering
Fabrikanten en machinebouwers zijn steeds meer aangewezen op slimme automatisering. Met zo’n 100 PLC- en SCADA-engineers is Van Doren Engineers een toonaangevende speler in de industriële automatisering. Met doordachte oplossingen helpen we onze opdrachtgevers om efficiënt en rendabel te blijven produceren.

  • Pre-engineering. Welke processen automatiseren we? Hoe pakken we dat aan? En met welk type PLC? Doordachte pre-engineering is de sleutel tot succes.
  • Hardware-engineering. Onze hardware-engineers ontwerpen en detailleren elektroschema’s middels EPLAN en AutoCAD.
  • Software-engineering. Hiervoor beschikken wij over een ervaren team van enthousiaste PLC- en SCADA-engineers.

 

Vervangen van besturingen
Wie besturingsvervanging zegt, zegt Van Doren Engineers. Onze jarenlange ervaring en bewezen aanpak op dit gebied, geven ons een toonaangevende positie in deze markt. Onze opdrachtgevers profiteren van een doelmatige oplossing met minimale productiestilstand.

 

Bouw besturingspanelen
Een van onze bijzondere specialismen is de bouw van besturingspanelen. Met 3 werkplaatsen in Nederland en Slowakije is het familiebedrijf één van de grotere spelers in dit marktgebied. Kostenefficiency en lean manufacturing zijn belangrijke pijlers, met als resultaat een snelle, hoogwaardige productie en logistiek. Dit verklaart onze concurrerende positie in panelenbouw. Zowel in Nederland als Slowakije hebben we een UL gecertificeerde werkplaats waar besturingskasten volgens de UL508A standard worden gebouwd.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties