Nieuws - 2015 - Van Doren Engineers

NIEUWS

27

nov 15

Van Doren Engineers Breda is verhuisd

Van Doren Engineers Breda is vanaf nu geheel verhuisd van de Takkebijsters 19 A naar Takkebijsters 53. Naast de afdeling Panelenbouw die al langere tijd gebruik maakte van een van de werkplaatsen op de Takkebijsters 53 zijn nu ook alle medewerkers in de kantooromgeving, waaronder de afdeling Projectmanagement, Calculatie, Inkoop, Hardware engineering en Software engineering, ingetrokken in het nieuwe pand.
Lees verder

29

okt 15

Stevige uitbreiding Van Doren Engineers in Slowakije

Van Doren Engineers in Nitra verhuist per 1 oktober naar een grotere productielocatie. Mede doordat steeds meer van onze klanten rechtstreeks de weg naar Slowakije weten te vinden, heeft de bouw van schakelkasten op deze locatie een enorme vlucht genomen.
Lees verder

14

okt 15

NIEUW: Receptbeheerapplicatie voor installaties met één PLC

Hoe beheer je recepturen in installaties met één PLC? Tot voor kort bestond hiervoor geen eenduidige oplossing. Van Doren Engineers ontwikkelde daarom een ‘eenvoudige’ receptbeheerapplicatie
Lees verder

13

sep 15

Van mechanische naar elektrische aandrijving

Het vervangen van de besturing van een machine is dé gelegenheid om de switch te maken van een mechanische naar een elektrische machineaandrijving. Aandrijftechniek is "naast onder meer besturingsvervanging" een van de specialismen van Van Doren Engineers. Steeds meer machinebouwers doen bij retrofits dan ook stelselmatig een beroep op onze expertise.
Lees verder

12

sep 15

‘We vonden elkaar in een complex robotiseringsproject

Het ontwikkelen van speciaalmachines, volledig toegespitst op het productieproces van de klant: dat is het specialisme van Sanders Machinebouw in Liempde. Daarbij zoekt het bedrijf regelmatig de samenwerking op met gelijkgestemde partners, zoals Van Doren Engineers. Onlangs verzorgden beide familiebedrijven samen de automatisering van een compleet transportsysteem voor een Duitse opdrachtgever in de foodindustrie. Van handmatige naar automatische producthandling, inclusief robotica.
Lees verder

11

sep 15

Flinke vertegenwoordiging naar DLL marathon in Eindhoven

Vijf sportievelingen van Van Doren Engineers en zusterbedrijf Dutch Plantin behaalden vorig jaar september de eindstreep van de Marathon van Berlijn. Hun prestatie werkt aanstekelijk, want op 11 oktober 2015 maken maar liefst 23 medewerkers van de beide bedrijven hun opwachting bij de DLL Marathon in Eindhoven. Het geld dat zij hiermee inzamelen, gaat naar Udavum Karangal in India.
Lees verder

15

apr 15

Bezoek de open dag op zaterdag 11 april

Interesse in een kijkje achter de schermen bij Van Doren Engineers? Reserveer dan zaterdag 11 april in uw agenda. Van 10.00 tot 15.00 uur staan de deuren van ons nieuwe pand aan De Vlonder 3 in Boekel wagenwijd open voor iedereen die meer wil weten over onze activiteiten. U kunt rekenen op een complete indruk van ons bedrijf, met onder meer rondleidingen, proefopstellingen en activiteiten voor de jeugd.
Lees verder

14

apr 15

TechTown Boekel: alles over een toekomst in techniek

Wie zich oriënteert op een toekomst in de techniek, moet op zaterdag 11 april in Boekel zijn. Het nieuwe evenement TechTown Boekel staat volledig in het teken van interessante banen, leer-werktrajecten en stage- en afstudeermogelijkheden in de techniek. TechTown Boekel vindt plaats op De Vlonder en duurt van 10.00 tot 15.00 uur.
Lees verder

11

apr 15

“Blijven innoveren zonder onszelf te verliezen”

We schrijven 1955. Elektra is in opkomst en Jan van Doren begint voor zichzelf als elektricien in Boekel. Terwijl hij overal in het dorp elektra aanlegt, bestiert zijn vrouw Sjaantje de bijbehorende winkel met audio, witgoed en geluidsdragers. Het is het prille begin van wat vandaag de dag Van Doren Engineers is.
Lees verder

3

mrt 15

Projectonderwijs professionele aanpak

Bij projectonderwijs gaat het erom dat leerlingen een professionele aanpak ontwikkelen. Leerlingen moeten niet meteen aan de slag, maar eerst nagaan wat ze precies moeten weten of uitzoeken voor ze aan de slag kunnen. Deelopdrachten helpen daarbij.
Lees verder
"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties