Elektrotechniek - Van Doren Engineers

DIENSTEN

Elektrotechniek
Van Doren Engineers is uw aanspreekpunt voor alle elektrotechnische werkzaamheden in elke denkbare industriële omgeving. Denk aan het plaatsen van transformatoren, het aanleggen van krachtstroominstallaties, het realiseren van verdeelinrichtingen en het bekabelen van machines en productielijnen. En dat is slechts een greep uit ons werk. Want u kunt ook bij ons terecht voor vele andere elektrotechnische en gebouwgebonden werkzaamheden. Van het aanleggen van beveiligings- en camera-installaties tot het verzorgen van NEN 3140-inspecties. Stel ons gerust uw vraag, dan komen wij met de oplossing.

Ondersteuning technische dienst en projectenbureau
Indien u behoefte heeft aan een specialist voor korte of langere tijd, dan kunt ook bij ons terecht. Een elektromonteur, PLC/SCADA engineer of een elektrotechnisch tekenaar nodig? Ook hierin voorzien wij in uw behoefte.

 

Service en onderhoud: 24/7
Na implementatie van de automatiseringsoplossing staan onze collega’s van de serviceafdeling 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat voor service en onderhoud. Want u weet: iedere minuut stilstand van een machine is er één te veel. Al onze locaties hebben daarom een eigen serviceafdeling.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties