Paneelbouw - Van Doren Engineers

PANEELBOUW

Paneelbouw bij Van Doren Engineers

Een van onze bijzondere specialismen is de bouw van besturingspanelen. Met 3 werkplaatsen in Nederland en Slowakije zijn wij één van de grotere spelers in dit marktgebied. Kostenefficiency en lean manufacturing zijn belangrijke pijlers, met als resultaat een snelle, hoogwaardige productie en logistiek. Dit verklaart onze concurrerende positie in paneelbouw. Zowel in Nederland als Slowakije hebben we UL-gecertificeerde werkplaatsen waar besturingskasten volgens de UL508A standaard worden gebouwd. Wij streven ernaar de beste paneelbouwer te zijn voor klanten, betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarin voorop.


•  Paneelbouw op aanvraag
Voor alle paneelbouw, zowel enkelstuks als seriematig kunnen wij klanten ontzorgen. De wens van de klant staat voorop, maar wij denken ook graag mee.

•  Paneelbouw als onderdeel van een project
Hoewel een groot deel van de besturingspanelen bij ons op aanvraag wordt gebouwd, kunnen we ook paneelbouw verzorgen als onderdeel van totaalprojecten binnen de industriële automatisering.

•  Paneelbouw met UL508A-certificering
Gaat jouw machine of installatie naar Amerika of Canada? Geen enkel probleem. Als UL-gecertificeerd bedrijf zorgen wij dat de panelen aan de UL508A kwaliteitsnorm voldoen. Dit doen wij in eigen huis, waardoor wij korte doorlooptijden kunnen garanderen, seriematig en op maat.

•  Paneelbouw voor Hazardous Locations
Naast reguliere paneelbouw voor de Amerikaanse en Canadese markt (NITW) kunnen we ook besturingspanelen ontwerpen en bouwen voor toepassing in en buiten Hazardous Locations. Besturingspanelen in de Hazardous Location worden gecertificeerd conform de UL121201 (NNNY). Besturingspanelen buiten de Hazardous Location, met intrinsiek veilige circuits, worden gecertificeerd conform de UL689A (NRBX).


Lean Manufacturing & Kostenefficiency

Wij streven ernaar maximale waarde voor onze klanten te realiseren met zo min mogelijk verspilling. Diverse draadbewerkingsmachines en gereedschappen, een volledig automatische (mechanische) bewerkingsmachine en smart wiring zorgen voor maximale kostenefficiency. Naast deze tools hebben we het paneelbouwproces vergaand geoptimaliseerd.


QR-service optie

Tevens bieden we de optie om besturingspanelen te voorzien van een unieke QR-code met koppeling naar een cloud-omgeving waarin alle relevante en actuele elektrotechnische schema’s en projectinformatie opgeslagen staat. Zo staat geen monteur, operator, medewerker van de technische dienst of gebruiker ooit nog voor verrassingen. Voor meer informatie kijk op qr-service.nl.


Projecten

 

 

Meer weten over paneelbouw?
Neem contact op met Erik van Berlo via 06 51766526 of erik.van.berlo@vandoren.nl.
"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties