Paneelbouw volop in beweging bij Van Doren Engineers - Van Doren Shared Service

NIEUWS

Paneelbouw volop in beweging bij Van Doren Engineers

Bij het uitbesteden van een besturingspaneel kiest u ongetwijfeld op basis van één van de volgende criteria. Een goede prijs en correcte levertijd is voor u van groot belang. Daarnaast vraagt uw afdeling techniek om een consistente kwaliteit in het paneel. En natuurlijk ziet u ook graag een paneel dat “met liefde” is gebouwd zoals ooit een klant het noemde.

 

In 1988 startte Van Doren Engineers met paneelbouw in Boekel. Begin 2000 heeft de locatie Beringe aansluiting gezocht en eind 2003 zijn de eerste panelen gebouwd op onze locatie in Tsjechië. Tot slot hopen we eind 2008 op onze nieuwe locatie te Breda “in de lucht te zijn”. Met in totaal 1200 m² in Nederland en 1600 m² werkoppervlak in Tsjechië en ruim 30 paneelbouwers behoren we in Nederland inmiddels tot de middelgrote paneelbouw bedrijven.

 

Onze decentrale groei binnen het vakgebied paneelbouw is een heel bewuste keuze. Dicht bij de opdrachtgever opereren, snel kunnen schakelen binnen een overzichtelijke werkplaats en indien mogelijk een uitermate interessante prijs neerleggen op basis van bouw in Tsjechië vormen de basis voor ons verkoopsucces.

Technisch hebben we alle vaardigheden in huis om binnen de industrie de gewenste panelen te kunnen bouwen. Van EMC panelen (met of zonder EMC-test) tot panelen met een officiële UL-keur, bij Van Doren Engineers kunt u alle kanten op. Doordat we voortdurend innoveren en op zoek zijn naar nieuwe technieken en methoden blijven we meegaan met de huidige stand der techniek en kunnen we anno 2008 hoogwaardige panelen tegen een uiterst interessante prijs aanbieden.

 

Boekel
Contactpersoon: Jos van Doren
Telefoon: 0492 – 323520
Beringe
Contactpersoon: Paul Krantzen
Telefoon: 0492 – 370032
Breda
Contactpersoon: Joost Botman
Telefoon: 0492 – 370030

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties