Openingsfestival Panningen op 15 juni - Van Doren Shared Service

NIEUWS

Openingsfestival Panningen op zaterdag 15 juni

De verhuisdozen zijn uitgepakt, alle werkplekken zijn ingericht en we hebben onze draai al helemaal gevonden. Kortom: wij zijn up-and-running in ons splinternieuwe pand in Panningen! Om dat te vieren maken we er op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni twee feestelijke dagen van. Je bent van harte welkom!

Op vrijdag leggen we onze trouwste klanten in de watten met een geheel verzorgde middag. Op het programma staat onder meer een techtalk van niemand minder dan Robert Doornbos. Zaterdagavond hebben we een housewarmingparty voor alle Van Doren-families, waarbij we fantastische prijzen verloten. Superleuk natuurlijk! Geen collega of klant van ons? Geen probleem! Zaterdag overdag hebben we namelijk ook een openingsfestival, waarbij iedereen welkom is. Kom jij ook?

Wat? Van Doren Engineers Openingsfestival Panningen
Waar? John F. Kennedylaan 218, 5981 WX Panningen
Wanneer? Zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 15.00 uur

Walk&Talk
Op zoek naar een baan, afstudeeropdracht of stage bij een grote speler in de elektrotechniek of industriële automatisering? Of gewoon benieuwd wat ons vak inhoudt? Dan is onze Walk&Talk helemaal jouw ding. Zaterdag 15 juni bieden we werkzoekenden en technici in spe de ultieme gelegenheid om zich voor te laten lichten. Kom langs, ga het gesprek aan met onze collega’s en laat je enthousiasmeren. Zie jij een toekomst bij ons bedrijf wel zitten? Dan kun je zelfs live solliciteren.

Vermaak voor het hele gezin

Het is feest en daarom willen we iedereen laten delen in de feestvreugde. Ons openingsfestival is dan ook een gezellig uitje voor het hele gezin. Zo zijn er onder andere springkussens voor kinderen, en kun je op eigen gelegenheid ons splinternieuwe pand bekijken. Altijd al nieuwsgierig geweest naar Van Doren Engineers? Waar we voor staan, wat we doen? Zaterdag 15 juni ben je van harte welkom om dat eens met eigen ogen te bekijken, onder het genot van een hapje en een drankje. Tot dan!

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties