Lopen in Berlijn voor onderwijs in India - Van Doren Engineers

NIEUWS

Van Doren Engineers trekt de stoute schoenen aan! Op zondag 28 september 2014 nemen wij met een team van vijf mensen deel aan de Marathon van Berlijn. Ons doel is tweeledig: een sportieve prestatie neerzetten én geld inzamelen voor een goed doel, namelijk onderwijs voor kinderen in India.

 

De sportievelingen van Van Doren Engineers zijn Kevin van Doorn (software-engineer), Dré Schellekens (accountmanager), Sander van Berlo (software-engineer) en Jos van Doren (directeur). Namens zusterbedrijf Dutch Plantin voegt Koen van den Hurk (bedrijfsleider) zich bij het gezelschap. Samen staan ze op zondag 28 september aan de start van de grootste en bekendste marathon van Europa.

 

Goed doel
Van Doren Engineers en Dutch Plantin hechten veel waarde aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Onze medewerkers krijgen dan ook volop kansen om zich te ontplooien. Zo is er de Van Doren Academy, met een breed aanbod van cursussen en opleidingen. Wij ervaren dit vaak als vanzelfsprekend. Maar dat is het niet! In India, waar Dutch Plantin actief is, is het levensonderhoud voor een gezin relatief duur. Veel families hebben nauwelijks geld om hun kinderen naar school te laten gaan. Met het lopen van de marathon willen we geld inzamelen voor deze families, zodat hun kinderen door kunnen studeren. De basis voor een betere toekomst.

 

Studietoelage
Natuurlijk willen we dat het geld goed terechtkomt. Daarom organiseren we alles in eigen beheer. Door de aanwezigheid van Dutch Plantin in India lukt dat. Het geld dat we inzamelen, komt ten goede aan de families van de medewerkers van Dutch Plantin in India. Gaan hun kinderen studeren? Dan krijgen ze een toelage van ons. Het reserveren van geld voor onderwijs blijft lastig. Wij gaan ze hierbij helpen, zodat er uitzicht is op een beter bestaan.

 

Kilometers maken
Kevin, Dré, Koen, Sander en Jos zijn al flink aan het trainen. Ze lopen momenteel zo’n 30 kilometer per week en hebben dus al heel wat kilometers in de benen. De komende maanden bouwen ze dit verder op naar 70 kilometer per week. Met dit trainingsschema moet het lukken om op 28 september op een gezonde manier ruim 42 kilometer af te leggen. De heren hebben er zin in!

 

De reis en het verblijf in Berlijn worden betaald door Van Doren Engineers en Dutch Plantin. Dat betekent dat al het geld dat we inzamelen naar India gaat. Wilt u ons steunen? Dat waarderen wij enorm. Als u een e-mail stuurt naar marathon@vandoren.nl, ontvangt u binnenkort uitgebreide informative over het goede doel, de lopers en de sponsormogelijkheden. Wij houden u graag op de hoogte.

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties