Geslaagd seminar ‘Industriële automatisering in 2025’ - Van Doren Shared Service

NIEUWS

Geslaagd seminar ‘Industriële automatisering in 2025’

 

Hoe ziet de industriële automatisering eruit in 2025? Welke veranderingen staan ons te wachten? Die vragen stonden centraal tijdens het seminar van Van Doren Engineers, op maandag 22 december in Efteling Bosrijk. Zo’n tachtig relaties hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging en daarmee was de zaal volledig gevuld. De reacties na afloop waren erg positief; de aanwezigen spraken van een interessante ochtend met herkenbare thema’s.

 

Jos van Doren verzorgde het openingswoord. Marijn van Weert, Maintenance Manager bij Mars, bood de aanwezigen vervolgens een verfrissende kijk op de technische dienst van de toekomst. De tweede spreker was Freek Marks, Country Division Head Digital Factory van Siemens. In zijn presentatie ging hij in op de veranderingen die de Industriële Revolutie met zich meebrengt en hoe we ons hierop kunnen voorbereiden.

 

Wisselwerking
Na de lunch was het woord aan Fred Verstraaten, Manager Technology & Product Management van Vanderlande. Hij gaf een inspirerende lezing over engineering nieuwe stijl, met als uitgangspunt een totale integratie van ontwerp, engineering, installatie, commissioning en onderhoud. Gespreksleider Roger Heugen van Van Doren Engineers zorgde voor een aansprekende wisselwerking door de verdieping te zoeken en de sprekers gerichte vragen voor te leggen.

 

Interactieve opzet
Nieuw was het interactief stemmen tijdens het seminar. Via een digitaal stemkastje reageerden de aanwezigen op een aantal pittige stellingen. De uitkomsten waren direct zichtbaar en dat leidde tot verrassende inzichten en interessante discussies. Het interactief stemmen bleek hiermee een goede tool om doeltreffend in te haken op de actualiteit.

 

Traditiegetrouw houdt Van Doren Engineers elke twee jaar een seminar over een actueel thema in de industriële automatisering. Het volgende seminar vindt plaats in december 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties