VAN DOREN ACADEMY

Van Doren Academy
Alleen met de juiste mensen én kennis in huis blijven we voorop lopen. Daarom hebben we onze eigen Van Doren Academy, met uitgekiende trainings- en opleidingsprogramma’s. Niet alleen voor vaste medewerkers, maar ook voor zaterdag- en vakantiewerkers, stagiairs, afstudeerders en mbo’ers die een BBL-traject volgen.

 1. Zaterdag- en vakantiebanen
  De jeugd heeft de toekomst. Daarom is er bij ons volop aandacht voor techneuten in de dop. Jongeren die naast hun opleiding een bijbaan in de techniek zoeken, bieden wij de mogelijkheid om bij ons (en onze klanten) te komen werken op zaterdagen en in vakanties.
 2. Stages en afstudeeropdrachten
  Via snuffel-, meeloop-, afstudeer- en andere stages, bieden we je de kans om mee te draaien in de praktijk. Wij richten ons op studenten op elk niveau: van vmbo- en BOL-leerlingen tot hbo’ers en universitaire studenten. Bekijk onze stage- en afstudeermogelijkheden.
 3. BBL-trajecten
  Van Doren Engineers biedt een programma dat gebaseerd is op leren en werken, speciaal voor afgestudeerde vmbo’ers. Dit is meer dan alleen een leer-werktraject. Zo profiteer je van een baangarantie en interessante trainingsdagen. Lees er alles over.
 4. Interne trainingen
  Minimaal zes keer per jaar vinden er interne trainingen plaats voor eigen medewerkers, gericht op nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Het gaat om volledig verzorgde trainingsavonden, geleid door een interne of externe expert.
 5. Cursussen en opleidingen
  Onze medewerkers hebben bovendien de kans om specifieke cursussen of opleidingen te volgen. Denk aan cursussen over het werken met bepaalde softwareprogramma’s, maar ook aan opleidingen op organisatorisch vlak, zoals projectmanagement.
"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties