Roy Zaterdagwerker - Van Doren Shared Service

ROY

Zaterdagwerker / student, locatie Boekel

 

‘Deze werkervaring staat straks goed op mijn cv’

 

 

“Al sinds 2011 doe ik zaterdag- en vakantiewerk bij Van Doren Engineers. Tijdens mijn mbo-opleiding mechatronica kon ik hier als monteur terecht in de paneelbouw. In de jaren die volgden heb ik veel op locatie bij klanten gewerkt. Van onderhoudswerkzaamheden tot de complete opbouw van nieuwe productielijnen, inclusief het aanleggen van goottrajecten, bekabeling en het aansluiten van besturingskasten. Ideaal, zo’n bijbaan die aansluit op mijn studie!

 

Die praktijkervaring komt nu ook van pas in mijn hbo-opleiding technische bedrijfskunde. Daar draait het vooral om procesoptimalisatie. Ik merk dat ik met een ander oog naar processen kijk dan studenten die alleen theoretische kennis bezitten. En als je straks solliciteert, staat deze baan beter op je cv dan vakkenvuller in de supermarkt.

 

Wat ik erg bijzonder vind: ook als zaterdagwerker ben je een volwaardig lid van het team. Dat je bij alle personeelsactiviteiten welkom bent, zegt eigenlijk al genoeg. Nu mijn studie bijna is afgerond, kan ik niet wachten om ‘echt’ aan het werk te gaan. En dan misschien wel bij Van Doren Engineers.”

Meer info?
Bel Annemiek!

Onze klanten

Onze locaties