Rene Software Engineer - Van Doren Shared Service

RENÉ

Software-engineer, locatie Boekel

 

‘Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen’

 

 

“Als software-engineer richt ik me op het ontwerpen, programmeren en testen van besturingssystemen voor verschillende installaties. Daarbij kan het gaan om verpakkingslijnen, maar bijvoorbeeld ook om procesinstallaties. De projecten zijn hier ontzettend gevarieerd.

 

Het technisch ontwerp maak ik in nauw overleg met de klant. Een ideale manier om de installatie en de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever écht te doorgronden. Het mooiste moment van elk project? Als ik op locatie het eindresultaat zie en merk dat de ideeën die ik heb uitgewerkt feilloos functioneren. Daar doe je het voor!

 

Via de Van Doren Academy heb ik al veel colleges van gastsprekers bijgewoond. Erg leerzaam en informatief. Dit soort bijeenkomsten helpt om de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet te volgen en je kennis uit te bouwen. Er is hier sowieso veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je mag zelf aangeven op welk vlak jij verdieping wilt. Zo heb ik hier al een cursus leidinggeven en een PCS7-training gevolgd.”

Meer info?
Bel Annemiek!

Onze klanten

Onze locaties