Jordi monteur - Van Doren Engineers

JORDI

Monteur, locatie Panningen

 

‘Deel uitmaken van een hechte club hardwerkende mensen’

 

 

“Als monteur bij Van Doren Engineers kom je bij de meest uiteenlopende bedrijven over de vloer. Die afwisseling vind ik boeiend. De ene dag zit je bij een fabrikant van toiletdoekjes en dan weer bij een machinebouwer. Je kunt zelfs naar het buitenland als je wilt. Zo ben ik vorig jaar vier weken in Frankrijk geweest voor een project.

 

Ieder project heeft zijn charme. Wat het ook inhoudt: je maakt telkens deel uit van een hechte club hardwerkende mensen die het leuk vinden om samen mooie dingen te maken. Als zo’n installatie dan klaar is, geeft dat echt voldoening.

 

Innovatie is een van de speerpunten van het bedrijf. Er wordt flink geïnvesteerd in personeel en materiaal. Ook van de medewerkers wordt verwacht dat ze in zichzelf investeren. Dat vind ik goed. Zelf heb ik dit jaar de opleiding ‘Monteur Elektrotechnische Industriële Producten en Systemen’ afgerond, die ik via Van Doren Engineers kon volgen. Daarmee ben ik weer een stap verder gekomen in mijn werk. En later dit jaar start ik met de opleiding tot hoofdmonteur. Ik ga dan één dag per twee weken naar school, plus iedere week een avond. Daar heb ik zin in.”

Meer info?
Bel Annemiek!

Onze klanten

Onze locaties