David hardware-engineer - Van Doren Shared Service

DAVID

Hardware-engineer, locatie Boekel

 

‘Vanuit stageopdracht direct hier aan de slag’

 

 

“Een demo-opstelling maken voor de Van Doren Academy: met die stageopdracht kwam ik hier binnen. En in no time mocht ik hier als hardware-engineer aan de slag. Bijzonder, want ik volgde een mbo-opleiding terwijl ze eigenlijk hbo’ers zochten. Dat zegt eigenlijk alles over Van Doren Engineers: het herkennen van talent in mensen en de deur wagenwijd voor ze openzetten.

 

Voornamelijk teken ik in AutoCad. Hierin maak ik tekeningen voor farmaceutische procesinstallaties. Het leuke is dat je hier nooit twee keer hetzelfde maakt, zelfs niet als het om dezelfde klant gaat. Per project zoek ik uit welke componenten nodig zijn en vervolgens kies ik de beste oplossing. Ik bedenk als het ware het kloppend hart van de installatie, zo voelt het voor mij.

 

Als hardware-engineer ben je natuurlijk nooit uitgeleerd. Ook wat dat betreft zit ik bij Van Doren Engineers op de juiste plek. Je wordt als nieuwe medewerker niet alleen goed opgevangen en begeleid: je krijgt de kans praktijkervaring op te doen en continu te leren. Hier kan ik van junior doorgroeien tot senior. En al even bijzonder … je werkt hier niet vóór elkaar maar mét elkaar.”

Meer info?
Bel Annemiek!

Onze klanten

Onze locaties