Werken bij - Van Doren Shared Service

De wereld van Van Doren Engineers
Van Doren Engineers komt over de vloer bij de meest toonaangevende productiebedrijven en machinebouwers, in binnen- en buitenland. Veel werkzaamheden vinden namelijk plaats op de locatie van onze opdrachtgevers. Dat kan een fabriek zijn, maar net zo goed een attractiepark. Zo zie jij je werk dus echt tot leven komen. Of je nu programmeur, ontwerper, elektromonteur, besturingspaneelbouwer of projectleider bent!

Pas jij bij ons?

Bij Van Doren Engineers werken aanpakkers die ervan genieten om samen mooie projecten te realiseren. Die graag uitgedaagd worden, anders durven denken en zelf op zoek gaan naar kansen om zaken steeds slimmer aan te pakken. Voel jij je aangesproken? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Van Doren Academy

Alleen met de juiste mensen én kennis in huis blijven we voorop lopen. Daarom hebben we onze eigen Van Doren Academy, met uitgekiende trainings- en opleidingsprogramma’s. Niet alleen voor vaste medewerkers, maar ook voor zaterdag- en vakantiewerkers, stagiairs, afstudeerders en mbo’ers die een BBL-traject volgen.

Stage- en afstudeerplekken

Zoek jij een stage die verder gaat dan meelopen en koffie halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Van Doren Engineers krijg je de kans om uitdagende opdrachten uit te voeren en waardevolle praktijkervaring op te doen.

BBL-trajecten

Wist je dat we bij Van Doren Engineers een eigen bedrijfsschool hebben? Samen met het Summa College bieden wij een unieke BBL-opleiding aan.

Onze mensen aan het woord

“Wat ik erg bijzonder vind: ook als zaterdagwerker ben je een volwaardig lid van het team. Dat je bij alle personeelsactiviteiten welkom bent, zegt eigenlijk al genoeg. Nu mijn studie bijna is afgerond, kan ik niet wachten om ‘echt’ aan het werk te gaan. En dan misschien wel bij Van Doren Engineers.”

Meer info?
Bel Annemiek!

Onze klanten

Onze locaties