Van Lente Systeemintegratie - Van Doren Engineers

VAN LENTE SYSTEEMINTEGRATIE

Van Lente Systeemintegratie is sinds juli 2021 onderdeel van Van Doren Engineers.

 

“Elkaar ondersteunen, van elkaar leren en die ervaringen inzetten voor onze klanten: dat is de basisgedachte achter deze overname”, vertelt algemeen directeur Jos van Doren. “Een strategisch slimme zet voor beide familiebedrijven.”

 

Van Lente biedt haar klanten integrale automatiseringsoplossingen. Van hard- en software engineering, elektrotechnische installaties, paneelbouw tot service & onderhoud. De markten die zij bedienen zijn food & feed, machinebouw proces, water, utiliteit en zorg.

Behoud eigen naam

Hoewel we nog naar buiten treden onder onze eigen organisatienamen, werken we achter de schermen al intensief samen. Aan projecten voor klanten, maar ook aan vraagstukken die in al onze organisaties spelen, bijvoorbeeld op het gebied van HR.

Gezamenlijke naam in 2025

Uiteindelijk gaan we in 2025 over naar een gezamenlijke organisatienaam met één merkverhaal en beeldmerk, gebaseerd op de kernwaarden van onze familiebedrijven. Voor onze klanten verandert er niets; zij kunnen nu én in de toekomst rekenen op de dienstverlening die je van ons gewend bent.

 

Lees hier het persbericht van juli 2021 over de krachtenbundeling.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties