Duim techniek - Van Doren Engineers

DUIM TECHNIEK

In oktober 2020 bundelden wij de krachten met het Veenendaalse bedrijf Duim techniek, een grote speler in de recyclingtechniek.

 

“Het beste van twee werelden samenbrengen, dat is het uitgangspunt”, aldus algemeen directeur Jos van Doren. “Samen staan we sterker.”

 

Duim techniek is dé specialist voor automatiserings- en besturingssystemen in de recyclingbranche. Tevens ontwerpen en realiseren zij complete elektrische installaties bij productiebedrijven en hebben unieke innovaties in eigen beheer ontwikkeld voor stofbestrijding, weegbrugbeveiliging, wielwassen en wegen.

Behoud eigen naam

Hoewel we nog naar buiten treden onder onze eigen organisatienamen, werken we achter de schermen al intensief samen. Aan projecten voor klanten, maar ook aan vraagstukken die in al onze organisaties spelen, bijvoorbeeld op het gebied van HR.

Gezamenlijke naam in 2025

Uiteindelijk gaan we in 2025 over naar een gezamenlijke organisatienaam met één merkverhaal en beeldmerk, gebaseerd op de kernwaarden van onze familiebedrijven. Voor onze klanten verandert er niets; zij kunnen nu én in de toekomst rekenen op de dienstverlening die je van ons gewend bent.

 

Lees hier het persbericht van oktober 2020 over de krachtenbundeling.

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties