Dinsdag 28 november: open avond in Boekel, Beringe en Breda

Benieuwd wat Van Doren Engineers zoal doet? Interesse in een kijkje achter de schermen? Of op zoek naar een baan, stage of afstudeeropdracht in de techniek? Bezoek dan op dinsdag 28 november onze open avond in Boekel, Beringe of Breda. Op alle drie de vestigingen zijn onze deuren geopend van 16.30 tot 21.00 uur.

 

De ontwikkelingen in elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT gaan hard. Benieuwd hoe wij hierop inspelen? Voor welke klanten wij werken en wat we precies doen? Op dinsdag 28 november krijg je niet alleen een uniek kijkje in de keuken; je hoort ook rechtstreeks van onze mensen wat hun werk inhoudt. Ook kun je je oriënteren op een toekomst in de techniek.

 

Kansen voor jong en oud
Bij Van Doren Engineers zijn we voortdurend op zoek naar technisch talent. Of het nu gaat om studenten van technische opleidingen of ervaren elektromonteurs. Tijdens de open avond ontdek je welke kansen er voor jou liggen. Techneuten (in spe) kunnen rekenen op uitgebreide informatie over loopbaanmogelijkheden, leer-werktrajecten, stageplekken en afstudeeropdrachten. Dit geldt op alle niveaus: vmbo, mbo, havo/vwo, hbo en wo. Jongens en meiden die zich nog aan het oriënteren zijn, krijgen een duidelijk beeld van de mogelijkheden in de techniek. Er zijn ook praktijkopstellingen en stage-/afstudeerprojecten te bekijken.

 

Locaties
Je kunt op drie locaties onze open avond bezoeken:

 

  • De Vlonder 3, Boekel. Onze vestiging in Veghel, die zich voornamelijk toelegt op productie-ICT, presenteert zich ook in Boekel.
  • Slootsekuilen 12, Beringe.
  • Takkebijsters 53, Breda.

 

 

“Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Beringe, Breda, Heteren, Veghel, Kleve (D), Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl