Open Dag voor technisch talent

Hoe gaat het er bij Van Doren Engineers aan toe? Je ontdekt het tijdens de Open Dag op 7 april. Voor ervaren technisch talent en technisch talent in de dop.

 

Het is de tweede open dag in een half jaar tijd. In november hield het bedrijf al een Open Avond: "Dat was een groot succes”, vertelt Jos van Doren namens het bedrijf. "Er kwamen collega’s, maar ook veel studenten en scholieren. Gewoon om eens te kijken hoe wij het hier doen.”

 

Het bedrijf met vijf vestigingen pretendeert het namelijk ‘anders’ te doen: "Hier moet iedereen willen groeien; als professional én als mens. Iedereen moet zijn of haar talenten willen blijven ontwikkelen. Jong en oud. Daar zetten we stevig op in, onder meer met ontwikkelprojecten op maat. Dat schept een heel bijzondere sfeer; eentje van vakidioten onder elkaar. Van mensen die voorop willen lopen.”

 

Ook typerend is dat de organisatie ondanks de groei erg plat is gebleven. "We zijn heel breed actief: in de elektrotechniek, de industriële automatisering en de productie-ICT. Maar het zit hem niet in wat we doen dat ons onderscheidt in de markt, het zit hem in hoe we dat doen. Met korte lijntjes, nuchter en ondernemend. Dat is wat ons maakt tot wie we zijn. En juist dat is wat tijdens de Open Dag willen laten zien ...”

 

Programma Open Dag
Tijdens de Open Dag zijn er volop demonstraties, krijg je een beeld van wat werken in de techniek en werken bij specifiek Van Doren Engineers inhoudt en kun je je bij laten praten over wat jouw mogelijkheden bij het bedrijf zijn; nu of in de toekomst. De vestigingen in Boekel, Beringe en Breda zijn geopend van 10.00 - 16.00 uur.

 

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl