nieuws

Realtime Virtualisatie met VMware

Steeds meer productiebedrijven schakelen over van een fysieke naar een virtuele serveromgeving, waarbij er meerdere besturingssystemen op één fysieke server draaien. Dat betekent niet alleen dat er minder hardware nodig is, maar biedt ook andere voordelen.

 

Bij Van Doren MES in Veghel maken we bijvoorbeeld gebruik van de techniek van VMware, wereldwijd marktleider op dit gebied, om tijdens de ontwikkeling van een project de serveromgeving van de klant te simuleren. Zo krijgen we een goed beeld van de omgeving waarin het project gaat draaien en verlopen de ontwikkeling en oplevering uitermate soepel.

 

 

Continuïteit

Onze klanten zetten virtualisatie in om hun ‘uptime’ te maximaliseren. Stel: een organisatie heeft twee fysieke servers, waarop een virtuele serveromgeving draait. Als dan een van de twee fysieke servers uitvalt, schakelt de virtuele server direct over op de overgebleven fysieke machine, waardoor het werk gewoon kan doorgaan en niet het hele bedrijf ‘platligt’. Bovendien maakt virtualisatie het erg gemakkelijk om het fysieke serverpark te vervangen of uit te breiden, zonder dat de voortgang van bedrijfsprocessen daaronder lijdt.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties