nieuws

Realtime Vervangen van besturingen zonder productiestilstand

Van Doren Engineers is dé specialist in het vervangen van besturingen en het ombouwen van productie-installaties. We hebben al bijna zestig jaar ervaring in dit specifieke vakgebied en brachten al meer dan zeventig grootschalige vervangingsprojecten tot een succesvol einde. Kenmerkend voor onze manier van werken is onze oplossingsgerichte mentaliteit en ons hart voor het vak. Bij Van Doren Engineers werken techneuten met passie en karakter.

 

 

Seminar op 17 oktober

De markt voor het vervangen van besturingen ten opzichte van het bouwen van een compleet nieuwe productie-installatie neemt alsmaar toe en dat is niet verwonderlijk. Een van de belangrijkste voordelen is namelijk dat de vervanging van een besturing vaak zonder productiestilstand kan plaatsvinden. En juist over dat thema organiseert Van Doren Engineers op 17 oktober een seminar in het Efteling Hotel. Aan bod komen onder andere de motieven voor vervanging, de technische valkuilen en de acceptatie binnen de organisatie. Reden genoeg om deze datum alvast te reserveren in uw agenda. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het seminar.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl