nieuws

Van Doren Engineers wint safety award van MSD

Bij de upgrade van de productielocatie van MSD Biotech in het Duitse Burgwedel, heeft
Van Doren Engineers de Grand Award for Safety Excellence gewonnen. MSD prees
onze voorbeeldrol op het gebied van veilig werken en de positieve uitstraling daarvan
op andere (sub)contractors. Een mooie bevestiging van onze voortdurende inzet op
veiligheidsbewustzijn!

 

Hoe stimuleer je veilig werken? Niet door onveilig gedrag te straffen, maar juist door een hoog veiligheidsbewustzijn te belonen. Dat is de visie van MSD. Daarom wordt op tal van projecten wereldwijd een Safety Incentive Program ingesteld. Ook bij de upgrade van de productielocatie van MSD Biotech, een fabrikant van diergeneesmiddelen.

 

Veilig werken topprioriteit
De Grand Award for Safety Excellence is voor de contractor die een voorbeeld is op het gebied van veilig werken. Van Doren Engineers, dat in opdracht van Tebodin de E&I-werkzaamheden binnen dit project verzorgt, won deze award voor fase één van het project. Volgens MSD omdat we hebben laten zien dat het mogelijk is om veilig werken altijd topprioriteit te geven, ook onder moeilijke omstandigheden. Naast de award op organisatieniveau werd er ook een award uitgereikt aan de medewerker met het grootste veiligheidsbewustzijn. En ook die ging naar een teamlid van Van Doren Engineers!

 

Volgende fase
Van Doren Engineers heeft ook de opdracht voor de tweede fase van het project gekregen. Deze fase is inmiddels in volle gang en loopt tot medio 2017. Uiteraard stellen wij alles in het werk om opnieuw zo’n goede prestaties neer te zetten.

 


« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl