nieuws

Realtime UL-certificering op zak

Vanaf nu produceert Van Doren Engineers ook panelen volgens de UL508A-norm. Hieraan is een intensief opleidingsprogramma voorafgegaan. De UL-certificering is niet alleen een garantie voor hoge kwaliteit, maar biedt ons ook meer mogelijkheden binnen de machine- en apparatenbouw. In onze eigen UL-gecertificeerde werkplaats kunnen wij voortaan in eigen beheer panelen ontwerpen, bouwen en certificeren voor de Amerikaanse markt.

 

 

Pittige opleiding
UL staat voor Underwriters Laboratories, een keurende instantie. Om volgens deze norm – dé standaard in veiligheid – te mogen werken, hebben onze engineers een pittige opleiding gevolgd bij UL International. Direct na de training is een project geselecteerd dat werd onderworpen aan de strenge UL-evaluatie. Ter controle kwam ook een UL-inspecteur langs. Hij toetste het project nogmaals op alle regels die de UL-norm voorschrijft.

 

Nog meer meerwaarde
Intussen zijn de eerste panelen UL-proof geproduceerd. Deze certificering is een belangrijke stap voor onze klanten. Wij kunnen nu nog meer bieden als het gaat om machine- en apparatenbouw. Dus bent u op zoek naar ondersteuning bij een elektrotechnisch ontwerp of de bouw van panelen volgens de UL508A-norm? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Wilt u meer informatie over UL508A? Neem dan contact op met:

  • Roger Gunther, locatie Boekel, tel. 0492 – 32 35 20
  • Paul Krantzen, locatie Beringe, tel. 0492 – 37 00 32
  • André van Drunen, locatie Breda, tel. 0492 – 37 00 30

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties