nieuws

TechTown Boekel: drones, robots, de HoloLens en meer

Techniek leeft! Dat bleek wel tijdens TechTown Boekel op zaterdag 1 april. Samen met tien andere technische bedrijven in Boekel stelden wij onze deuren open voor iedereen die geboeid is door techniek of er meer over wil weten. De belangstelling was groot. We begroetten niet alleen honderden kinderen met hun ouders, maar bijvoorbeeld ook middelbare scholieren die voor een studiekeuze staan, werkzoekenden in de techniek, collega’s met hun gezinnen en andere belangstellenden.

 

Techniek zelf ervaren
Hoe werkt een besturing? Wat zie je nu precies door zo’n virtual-realitybril? De bezoekers maakten kennis met allerlei technieken die wij als bedrijf inzetten. Van robots en drones tot de Microsoft HoloLens en automatisch gestuurde voertuigen. Maar ook andere technieken werden in de praktijk getoond. Zoals de bouw van schakelkasten en de ontwikkeling van besturingssoftware. Medewerkers van Van Doren Engineers gaven tekst en uitleg, en bezoekers konden de technieken zelf testen en ervaren.

 

Aan de slag in de techniek?

TechTown Boekel is een initiatief om kinderen en jongeren te enthousiasmeren voor een toekomst in de techniek. Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar technisch talent. Dat kunnen stagiairs en afstudeerders van technische opleidingen zijn, maar ook ervaren elektromonteurs of software- en hardware-engineers. Heb je TechTown Boekel gemist, maar heb je wel interesse in een baan, stage of afstudeeropdracht bij ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl