nieuws

Realtime Spraakmakende projecten

Peka Kroef – Vervangen CIP-installatie
Voor Peka Kroef vervangen we de besturing van de CIP-installaties Debestaande configuratie is namelijk gedateerd en hard toe aan vervanging. Van Doren Engineers integreert de nieuwe besturing in het Wonderware/SCADA-platform. De ombouw vindt plaats op locatie, tijdens de productie. De verwachte doorlooptijd is vijftien weken, waarbij de ombouw op locatie twee weken in beslag neemt.

 

 

Inalfa Roof Systems
Voor Inalfa Roof Systems te Venray, vooraanstaand producent van schuifdaksystemen voor de automobielindustrie, ontwerpt Van Doren Engineers een nieuwe productielijn voor schuifdaken. Daarbij maken we tevens een optimaliseringsslag. Er worden een aantal kritische zaken aangepakt, zoals de tracking en tracing van de drager. Dankzij het verbetertraject dat Van Doren Engineers samen met Inalfa uitvoert, kan de organisatie zekerder en goedkoper produceren. Daarnaast verhoogt deze nieuwe lijn natuurlijk de capaciteit.

 

VDL Konings – project Vlisco textieldrukmachine
Een mooi voorbeeld van goede samenwerking is het bouwen van een nieuwe productielijn voor het bedrukken van kledingstoffen bij Vlisco. Onder projectverantwoordelijkheid van VDL Konings werken verschillende internationale partijen, waaronder Van Doren Engineers, samen om de productiecapaciteit uit te breiden. Dankzij de modernste servotechniek, onder andere uit de koker van Bosch Rexroth, haalt de nieuwe productielijn een snelheid van 90 yards per minuut, waar de oude lijn maximaal 60 yards per minuut haalde.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties