nieuws

Spraakmakende projecten.

 

  • SMA – nieuwe productieplant IKO Insulations

    Vanaf 2020 is energieneutraal bouwen de norm. Optimale isolatie is daarbij topprioriteit. Voor IKO Insulations, producent van PIR-isolatie, betekent dit een forse uitbreiding van de productiecapaciteit. Hiervoor bouwt het bedrijf een compleet nieuwe plant in Frankrijk. Samen met onze opdrachtgever SMA Machine Constructions uit Mierlo realiseren wij het gehele machinepark. SMA verzorgt het mechanische gedeelte, Van Doren Engineers de complete besturing. Rond deze tijd starten de machinetesten. Vanaf augustus worden de machines opgebouwd op de uiteindelijke productielocatie in Frankrijk.

     

    MSD – hoogstaand project in ATEX Zone 1

    MSD is een wereldspeler op het gebied van innovatieve geneesmiddelen en vaccins voor mens en dier. Op een van de locaties in Oss komt een nieuwe productielijn voor grondstoffen van pillen. Van Doren Engineers speelt een belangrijke rol bij deze uitbreiding. Onze opdracht bestaat uit drie delen: het realiseren van de gebouwgebonden installatie, het ontwikkelen van de procesbesturing en het schrijven van de software. Voor de lokale besturingspanelen gelden zeer strenge normen vanwege de explosiegevaarlijke situatie (ATEX Zone 1). Van Doren Engineers zorgt voor een technisch hoogstaande oplossing.

 

 

MAUSER – fullservice MES-project

MAUSER in Oosterhout is gespecialiseerd in de productie van vele soorten kunststofvaten en bulkcontainers. Voor deze wereldspeler verzorgt Van Doren MES de volledige integratie van kantoor- met productieautomatisering. Het complete proces, vanaf verkooporder tot producttelling, verloopt voortaan via één systeem. Het doel is tweeledig: een doelmatigere aansturing van de productie en een betere registratie achteraf. Ook de kans op fouten van zowel mens als machine neemt hierdoor af. Zo legt MAUSER samen met Van Doren MES de basis voor een efficiency- en kwaliteitsslag.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl