nieuws

Van Doren Engineers investeert in techniek voor kinderen door sponsoring van Ontdeklab.

Van Doren Engineers is sinds kort sponsor van het Ontdeklab in Panningen. Het Ontdeklab is de plek waar basisschoolleerlingen vanaf jonge leeftijd (8 jaar) op een ontdekkende manier met techniek in contact komen. Het streven is dat dit Ontdeklab op termijn meehelpt een nieuwe generatie technisch geschoolde medewerkers op te leiden. Het bedrijfsleven staat immers te springen om goed opgeleid personeel! Kinderen leren hier op een ontdekkende en onderzoekende manier wat technologie en innovatie in ons dagelijks leven kunnen betekenen. In samenwerking met bedrijven, gemeenten, basisscholen en de middelbare school worden workshops, gastlessen, excursies, bedrijfsbezoeken en projecten ontwikkeld die hierop gericht zijn.

 

Op vrijdag 7 april jl. heeft André Kuipers samen met Sander Koenen in DOK6 te Panningen een collegetour verzorgd voor alle 300 leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Peel en Maas. De kinderen zijn erg enthousiast geraakt door de verhalen en foto’s van de ruimtereis die André Kuipers maakte.

 

 

 

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl