nieuws

VanWerkt u met Siemens SIMATIC S5? Misschien hebt u vernomen dat de ondersteuning van Siemens vanaf 2016 vervalt. Maar reden tot paniek is er allerminst: Van Doren Engineers blijft de S5 gewoon ondersteunen.

 

De Siemens SIMATIC S5 PLC-serie is in 1995 opgevolgd door de Siemens SIMATIC S7. De leverbaarheid van de S5 werd destijds gegarandeerd tot en met 2015. Inmiddels is het einde hiervan in zicht, wat betekent dat de hardware binnenkort niet meer te koop is. Ook aan de ondersteuning door Siemens komt dus een einde.

 

Geen zorgen
Voor u als relatie van Van Doren Engineers levert dit geen problemen op. Naast kennis van de nieuwste technologie, hebben wij jarenlange ervaring met oudere besturingssystemen. Wij bestaan niet voor niets bijna zestig jaar. Met een goede mix van zeer ervaren monteurs en jong talent beheersen wij het complete spectrum op het gebied van besturingssystemen. Ook voor support aan de S5 kunt u dus nog jaren bij ons terecht. Denkt u er toch over om te migreren naar S7? Of hebt u andere vragen over besturingsvervanging? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Meer weten over de ondersteuning van de Siemens S5 of de mogelijkheden van migratie naar S7? Neem dan contact op met een van onze engineers via 0492-747500.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties