nieuws

Siemens-event: visie op de digitale toekomst


Op 13 en 14 april is in Den Haag het Totally Integrated Automation Event van Siemens. Een evenement dat volledig in het teken staat van de ontwikkelingen in de industriële automatisering en digitalisering. Siemens geeft zijn visie op de digitale toekomst en presenteert de nieuwste innovaties. Van Doren Engineers is als Solution Partner natuurlijk ook aanwezig. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek.

 

Het Siemens-event vindt plaats in het Airborne Siemens Fieldlab in Den Haag en duurt beide dagen van 14.00 tot 19.30 uur. U wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de industriële automatisering en digitalisering, maakt kennis met de nieuwste innovaties van Siemens en kunt diverse applicaties testen. Beide dagen kunt u bovendien interessante lezingen bijwonen. Van machinediagnose op afstand en motion control in de machinebouw (beide op 13 april) tot plant data services en IT security (14 april).

 

Sparren met onze mensen
Van Doren Engineers is aanwezig om samen met u te sparren over de implementatie van uw toepassingen. Wij vertellen u graag hoe wij de vertaalslag maken van technisch complexe zaken naar begrijpbare taal en praktisch toepasbare oplossingen.

 

Programma
Het programma op 13 april is gericht op machinebouw. Er zijn die dag lezingen over onder meer machinediagnose op afstand, motion control en digitalisering in control panel engineering. Op donderdag 14 april staan system integrators en productiebedrijven centraal. U kunt dan lezingen bijwonen over bijvoorbeeld plant data services, IT security, track & trace en digitalisering in energiemanagement.

 

Wij hopen u te begroeten

Meer informatie over het event vindt u op www.siemens.com/nl/tia-event. Hier kunt u zich bovendien gratis aanmelden als relatie van Van Doren Engineers. Graag tot ziens op 13 of 14 april!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl