nieuws

Realtime Van Doren Engineers introduceert speciaal serviceteam

Snelle, adequate service staat bij Van Doren Engineers hoog in het vaandel. We willen onze opdrachtgevers flexibel en doeltreffend van dienst zijn bij het oplossen van storingen, kleine snelle projecten en het verzorgen van kortdurend onderhoud. Met ingang van dit jaar hebben we daarom een speciaal serviceteam samengesteld. Een team dat alle mogelijke service­werk­zaamheden kan uitvoeren. Het resultaat? Direct respons op uw vraag en een daadkrachtige oplossing. Waar en wanneer dan ook.

 

Het serviceteam van Van Doren Engineers is zorgvuldig samengesteld op basis van opleiding en ervaring. Zo zijn alle service-engineers minstens mbo++- of hbo-opgeleid en kunnen ze allemaal bogen op een flinke dosis ervaring binnen ons bedrijf. Alle mogelijke expertise is aanwezig, zodat we u bij elk vraagstuk doeltreffend kunnen bijstaan. Van procesinstallaties en instrumentatie tot servotechniek, werkzaamheden aan frequentieregelaars en het aanpassen van een PLC-/SCADA-systeem. Geen klus gaat te ver. En bij verregaande inhoudelijke problemen kan het serviceteam natuurlijk altijd de specialistische kennis van onze reguliere engineeringsafdeling inschakelen.

 

Altijd inzetbaar
Het team bestaat uit zes vakmensen: Patrick Verkerk, Noud Cremers, Ralph van Lieshout, Arjan Roelofs, Christian Varion en Gertjan van der Wijst. Deze service-engineers zijn niet gebonden aan een bepaalde locatie en worden ook niet ingepland voor langlopende projecten. Hierdoor zijn ze altijd en overal inzetbaar als er zich een acuut probleem voordoet. Voorheen kwam het nog wel eens voor dat iemand het team van een lopend project tijdelijk moest verlaten om ondersteuning te bieden bij een spoedklus. Dat hoeft voortaan dus niet meer. Ons serviceteam kan elke storing verhelpen en elk project van maximaal drie dagen van a tot z uitvoeren, zonder dat dit gevolgen heeft voor andere projecten.

 

Snellere respons
Het loskoppelen van onze servicedienst van de projectafdeling is een mooie stap om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. Natuurlijk volgen we de gang van zaken nauwlettend en zijn we voortdurend alert op kansen om deze vorm van ondersteuning nog verder te professionaliseren. Hoe dan ook kunt u voortaan vertrouwen op een nóg snellere respons op uw service- of onderhoudsvraagstuk!

 

Consignatiedienst
Ook als u behoefte hebt aan 24 uursondersteuning bent u bij Van Doren Engineers aan het goede adres. Wij staan dag en nacht klaar om u te helpen bij calamiteiten. Deze service verzorgen wij in de vorm van een consignatieabonnement, waarmee u ook ’s avonds en in het weekend kunt rekenen op snelle hulp. Een bijkomend voordeel van zowel het reguliere serviceteam als de consignatiedienst is het feit dat wij de aard van de storingen gedetailleerd voor u in beeld kunnen brengen. Dat biedt de mogelijkheid om problemen structureel te voorkomen en de betrouwbaarheid van uw productieproces op een nog hoger niveau te brengen.

 


Het serviceteam van Van Doren Engineers, met staand van links naar rechts: Noud Cremers, Christian Varion, Patrick Verkerk en Gertjan van der Wijst. Zittend: Arjan Roelofs en Ralph van Lieshout.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties