nieuws

Realtime Seminar-ochtend Van Doren Engineers BV

Thema ochtend: “Samenwerken hoe doe je dat?”

Vrijdag 4 januari 2008 heeft Van Doren Engineers BV in samenwerking met het FME CWM en BAM Civiel een ochtend met bovengenoemd thema in het Efteling Hotel te Kaatsheuvel georganiseerd. Een drietal sprekers hebben voor een zestigtal deelnemers lezingen gehouden over algemene voorwaarden, aansprakelijkheid en werken in bouwteams. 

Na ontvangst werd de ochtend geopend door Jos van Doren. Hij appelleerde hierin aan het feit dat het moed kost om bij samenwerken los te komen van het eigenbelang zonder het eigenbelang uit het oog te verliezen. 

René Ries van FME CWM ging in zijn betoog in op het belang van algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. Met name gericht hoe overkomsten tot stand komen en de toepasselijkheid ervan. De vraag, welke leveringsvoorwaarden van toepassing zijn, werd hier toegelicht met een aantal voorbeelden. 

Marlies Eshuis van het FME-CWM gaf een presentatie over de wet aansprakelijkheid. Aan de hand van een aantal casussen werd de wet aansprakelijkheid uitgelicht. 

Jil Ligterink van BAM Civiel gaf een lezing over verschillende juridische vormen van samenwerken, in het bijzonder het werken in bouwteams. De centrale vraag was: wat kan de industrie van de bouw leren ? Uit de vele reacties uit de zaal tijdens en na de lezingen was duidelijk af te leiden dat de besproken onderwerpen duidelijk leven bij de deelnemers. 

Na een dankwoord werd iedereen uitgenodigd om gezamenlijk een drankje te nuttigen en uiteraard te proosten op een succesvolle samenwerking in het nieuwe jaar. 

Een aantal gasten voegde zich daarna nog in het park bij aanwezige familieleden die zich konden vermaken tijdens de “Winter-Efteling”. 

De volgende foto’s geven een indruk van dit inspirerende seminar.

 

Seminar Van Doren Engineers

 


Jos van Doren verwelkomt namens Van Doren Engineers alle gasten

 


De gasten luisteren vol aandacht

 


René Ries van FME CWM over algemene voorwaarden

 


Marlies Eshuis van FME CWM over aansprakelijkheid

 


Het nuttigen van de lunch

 


Jil Ligterink van BAM Civiel over het werken in bouwteams

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

“Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Beringe, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl