nieuws

‘Robotica, power HMI en codegeneratie: dichterbij dan je denkt’

Robotica, power HMI en codegeneratie klinken wellicht als een ver-van-mijn-bedshow voor de PLC- en SCADA-programmeur. Maar vergis je niet: deze ontwikkelingen komen in rap tempo dichterbij. Wat houden ze precies in? En wat betekent dit voor de programmeur? Dit zijn de centrale thema’s van het seminar van Van Doren Engineers op 24 oktober.

 

Het is inmiddels traditie bij Van Doren Engineers: het tweejaarlijkse seminar in de Efteling. Dit najaar is het weer zover. Op 24 oktober 2016 organiseren wij het seminar ‘Robotica, power HMI en codegeneratie: dichterbij dan je denkt’. Samen met drie vooraanstaande sprekers gaan wij in op drie ontwikkelingen die het vakgebied van de PLC- en SCADA-programmeur vrijwel zeker gaan veranderen. En misschien wel veel sneller dan wij denken.

 

Meer weten?

Het seminar is gericht op PLC- en SCADA-programmeurs. Interesse? Reserveer 24 oktober dan alvast in je agenda. Wij houden je op de hoogte van het seminar en de mogelijkheden voor aanmelding. Nu al meer weten? Neem dan contact op met Roger Heugen via roger.heugen@vandoren.nl of 0492 - 747 530.


« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl