nieuws

QR Service!

Enig idee hoeveel handleidingen en instructies er zijn binnen uw organisatie? De technologie in de moderne productieomgeving of machinefabriek neemt alsmaar toe, en daarmee ook de hoeveelheid documentatie. Maar hoe makkelijk krijgt u net dat ene document gevonden wanneer een component aan vervanging toe is of een machine opnieuw moet worden ingesteld? Van Doren Engineers presenteert de oplossing: de QR Service. Een systeem waarmee alle relevante informatie razendsnel op te roepen is via alle mobiele devices. Gewoon ter plekke, bij het apparaat op de werkvloer. Kwestie van de QR-code scannen en klaar.

 

 

INSTRUCTIES DIGITAAL BESCHIKBAAR BIJ DE APPARATUUR

Dé oplossing voor productiebedrijven en machinebouwers

 

Met de QR Service koppelt u handleidingen, onderhoudsinstructies en andere documentatie rechtstreeks aan de machines en componenten waar ze bij horen. Dit gebeurt via een QR-code, die u in een handomdraai aanmaakt. U print deze QR-code op een sticker en plakt die op het betreffende apparaat of machineonderdeel. Alle documentatie die u aan de QR-code toewijst, is direct zichtbaar wanneer de QR-code wordt gescand met smartphone of tablet.

 

Snel de juiste instructies bij de hand
Of het nu gaat om de vervanging van equipment, de configuratie van apparatuur of de uitvoering van een onderhoudsprocedure: wie de instructies bij de hand heeft, komt sneller tot het beste resultaat. Juist die documentatie koppelt u eenvoudig aan de QR-code op de machine of component. De operator, monteur of medewerker van de technische dienst scant de code en weet wat hem te doen staat.

 

Van handleidingen tot instructievideo’s
Aan de QR-code kunt u bijvoorbeeld ook werkinstructies koppelen. Ideaal voor nieuwe medewerkers, die hiermee altijd kunnen terugvallen op procedurebeschrijvingen. Maar denk ook aan video’s of afbeeldingen. Ook kunt u aantekeningen in een pdf, bijvoorbeeld een overbrugging in een tekenpakket, direct opslaan, terugschrijven en borgen.

 

VOORDELEN VOOR PRODUCTIEBEDRIJVEN
Met de QR Service geeft u de efficiency binnen uw organisatie een stevige impuls. De voordelen op een rij:

 

 • Tijdwinst. De juiste documenten zijn voortaan altijd op de juiste plek te vinden: bij de machine zelf, ín het veld. Iedereen op de werkvloer kan er direct bij, van operators tot de technische dienst. Eindeloos zoeken naar de juiste documentatie is hiermee verleden tijd.
 • Standaardisatie. Door werkinstructies aan equipment te koppelen, bevordert u een uniforme aanpak volgens een standaardprocedure. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.
 • Kennisborging. Kennis zit opgesloten in het systeem en dus niet meer in de hoofden van mensen. Dit vergemakkelijkt de inzet van nieuwe of minder ervaren medewerkers.
 • Minder papier, meer ruimte. Met onze oplossing neemt u afscheid van kilo’s geprinte handleidingen en kasten vol documentatie.
  Een mooie stap voor organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen op eenvoudige wijze handen en voeten willen geven.
 • Altijd de laatste versie van een document. Wijzigingen in een handleiding of procedure worden centraal bijgewerkt. De gebruiker in het veld beschikt hiermee altijd over de laatste versie.
   


Bekijk de leaflet»

 

VOORDELEN VOOR MACHINEBOUWERS
Iedere machine en component voorzien van de juiste documentatie: met de QR Service van Van Doren Engineers wordt dat wel heel eenvoudig. Hiermee vergroot u uw meerwaarde richting klantgroepen en weet u zeker dat monteurs in binnen- en buitenland altijd te werk gaan volgens de juiste instructies en procedures.

 

Veilig en laagdrempelig
De QR Service is:

 

 • Zeer gebruiksvriendelijk: een nieuwe QR-code is snel en
  eenvoudig aan te maken.
 • Veilig: de complete database met informatie bevindt zich binnen uw eigen netwerk of op een beveiligde locatie in de cloud.
 • Makkelijk te implementeren: wie er vandaag voor kiest,
  kan er morgen over beschikken.
 •  
  Aantrekkelijk geprijsd: ook qua kosten is deze oplossing
  uiterst laagdrempelig.


Bekijk de leaflet»

 


« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl