nieuws

Professionalisering.

Onze dienstverlening aanscherpen, kwaliteit borgen en nog meer toegevoegde waarde leveren. Via certificeringen geven wij onze voortdurende professionalisering handen en voeten. De afgelopen tijd behaalde Van Doren Engineers de volgende certificeringen:

 

  • PCS 7 van Siemens. Als Siemens Solution Partner behoren wij tot een selecte groep bedrijven die gecertificeerd zijn voor het programmeren van complexe (proces)besturingen met PCS 7. Hiermee spelen wij in op de toenemende vraag naar gecertificeerde engineers voor PCS 7-projecten, met name vanuit waterschappen, de voedingsmiddelen- en de farmaceutische industrie.
  • UL508A. Van Doren Engineers is door Underwriters Laboratories gecertificeerd als UL Listed Panel Shop. Dankzij dit belangrijke Amerikaanse keurmerk zijn we voortaan in staat besturingspanelen te bouwen en te keuren volgens de strenge normen van de Amerikaanse markt.
  • AMP Act I en II (TE Connectivity). Verschillende medewerkers van Van Doren Engineers zijn opgeleid voor het aanleggen en afmonteren van LAN-systemen (AMP Act I) en voor certificering en troubleshooting van LAN-systemen (AMP Act II). Dit betekent dat wij bij nieuwe projecten voor onze klanten een 25 Year Component Warranty-certificaat kunnen aanvragen.

 


Roger Gunther, vestigingsleider Van Doren Engineers Boekel (l), ontvangt het PCS 7-certificaat uit handen van Patrick Koene, Key Account Manager Solution Partners van Siemens Nederland.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties