nieuws

Regelmatig een back-up maken van gewijzigde software: iedere engineer weet hoe belangrijk dit is. Toch komt het er vaak te weinig van. Met alle risico’s van dien. Steeds meer productiebedrijven maken daarom gebruik van slimme oplossingen voor versiebeheer van PLC-software. Van Doren Engineers biedt ondersteuning bij de inrichting van deze pakketten.

 

Zekerheid, gemak en informatie 
Gemak is een groot voordeel van deze oplossingen. Na het doorvoeren van wijzigingen op het engineeringstation, kan de engineer de aangepaste software met versienummer direct inboeken op de centrale server. Inclusief het bijbehorende commentaar. Een ander voordeel is zekerheid, door de automatische back-ups die periodiek plaatsvinden. Daarbij maakt het systeem zelf een vergelijking met de laatste back-up. Is er een verschil? Dan wordt een nieuwe back-up opgeslagen. Bovendien verstuurt het systeem in dat geval een melding, zodat de engineer kan controleren of er ook een nieuwe versie van de software is ingeboekt. Vooraf is instelbaar hoeveel back-ups het systeem bewaart.

 

Meer weten over versiebeheer van PLC-software? Neem contact op met Willem van den Berg via tel. 0492-747530.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties