nieuws

Ontwikkelen in India, kan dat?

Bij Van Doren Engineers wordt al een aantal jaren ‘gedroomd’ over een ontwikkelteam in India. Niet alleen vanwege de gunstige lonen, maar vooral omdat India een groot aanbod aan specialistische programmeurs huisvest. Dit in tegenstelling tot ons koude kikkerlandje waar je nogal lang aan de boom moet schudden voordat er een ontwikkelaar uit komt vallen die over die kennis en vaardigheden beschikt waar we bij Van Doren Engineers zo om staan te springen.

 

Wij merken dat de aanwas aan web-ontwikkelaars in Nederland erg groot is. Dit is een probleem voor Van Doren Engineers omdat wij weinig tot niets in de richting van webapplicaties ontwikkelen. Met de komst van de Microsoft Hololens, waarbij Van Doren Engineers vooraan in de rij staat, was de behoefte naar nog meer specialistische capaciteit reden om toch eens na te denken over de volgende stap.

 

In september vorig jaar zijn we gestart met het samenstellen van een team in het verre oosten. Nu, een kleine vier maanden later, is binnen een zeer kort tijdsbestek daadwerkelijk de eerste code geschreven en opgeleverd vanuit India. Dit in samenwerking met ons vaste .NET-team in Veghel.

 

Het belooft een vruchtbare en constructieve samenwerking te worden.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl