nieuws

Realtime Olie verversen binnen Van Doren Engineers

Op donderdag 22 maart volgde een groep van tien medewerkers in het Udense Cultuur- en Conferentiecentrum Villa d’Arto de tweede in een reeks van vier trainingen door trainer Niek de Vries. Tijdens deze trainingen gaan de deelnemers aan de slag met doelstellingen die ze eerder in een individueel gesprek met hun leidinggevende en met Niek hebben vastgesteld. “Die doelstellingen kunnen van alles omvatten, maar zijn altijd van toepassing op het gedrag tijdens het werk”, vertelt Niek. “Denk aan zaken als duidelijker je grenzen aangeven of beter omgaan met kritiek. In vier sessies en een individueel coachingsgesprek gaan we daaraan werken.”

 

 

Olie verversen

De trainingen zijn een onderdeel van ‘Van goed naar beter’ en dragen bij aan een organisatie waarin iedereen zich beter voelt en ook beter functioneert. “Zie het maar als olie verversen”, geeft Niek aan. “Iedereen zit net iets lekkerder in zijn vel, dingen worden bespreekbaar gemaakt en dat effect is door de hele organisatie merkbaar.” Die overtuiging heerst ook bij de aanwezige medewerkers: “Door jezelf sterker te maken, maak je ook Van Doren sterker”, aldus een van de deelnemers.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties