nieuws

Vestiging Nitra bestaat 10 jaar

 

Van Doren Engineers heeft, naast vijf Nederlandse locaties, ook een locatie in het Slowaakse Nitra. Hier richten ze zich volledig op de bouw van besturingspanelen, om klanten zo optimale kostenefficiency te kunnen bieden. Dit jaar viert Van Doren Engineers Slovakia haar 10-jarig bestaan.

 

Tamara Martinkovic, General Manager van Nitra, licht toe hoe het 10 jaar geleden begon: “Ons oog viel op de stad Nitra. Er is veel industrie, er zijn veel technische scholen en de stad is makkelijk bereikbaar. Van Doren Engineers Slovakia begon klein, met vijf paneelbouwers in een gebouw van 350 m2. Vandaag de dag zijn we met 50 collega’s aan het werk op 3000 m2 vloeroppervlak.” Dat maakt dat Nitra de grootste werkplaats heeft van alle locaties van Van Doren Engineers.

 

De afgelopen 10 jaar stonden in het teken van groei: “Het bijsturen van de razendsnelle bedrijfsontwikkelingen was een hele uitdaging. Naast die groei hebben we hard gewerkt aan procesverbeteringen, om op alle mogelijke vragen van de klant voorbereid te zijn.” Zo levert Van Doren Engineers Slovakia ook UL-gecertificeerde besturingspanelen voor de Amerikaanse en Canadese markt.

 

Hoe ziet Tamara de toekomst? “Ik wil graag dat Van Doren Engineers een handelsmerk wordt dat in Europa bekend staat als meest betrouwbare partner in de levering van besturingspanelen.” Deze harde werkers hebben wel een feestje verdiend. Helaas heeft Corona het jubileumfeest voorlopig nog even uitgesteld. “We weten nog niet wanneer, maar ons jubileum wordt zeker een onvergetelijk mooi feest!”

 

Nitra 10 jaar

Nitra 10 jaar

Meer weten over de productie van besturingspanelen in onze werkplaats in Slowakije? Neem contact op met Erik van Berlo via erik.van.berlo@vandoren.nl of 06 – 51766526

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties