nieuws

Nieuwe uitstraling voor Van Doren Engineers

 

6 panden, 67 bedrijfsauto’s, 25.000 visitekaartjes en zo’n 1.254 kledingstukken van Van Doren Engineers zijn de afgelopen weken van een nieuw logo voorzien. Aanleiding is de grootste huisstijlwijziging in onze 62-jarige historie.

 

De nieuwe huisstijl heeft alles te maken met onze groei en ambities. “Als bedrijf hebben we de laatste decennia enorme stappen gezet, zowel in omvang als in type projecten en kennisniveau”, vertelt algemeen directeur Jos van Doren. “Het was tijd om dit ook tot uiting te brengen in ons gezicht naar buiten toe. Niet alleen om onze klantgroepen – productiebedrijven en machinebouwers – aan te spreken, maar zeker ook om onszelf in de kijker te spelen bij de nieuwste generatie technici. Want daar ligt nu de focus. Willen we voorop blijven lopen, dan is het zaak om nog meer technisch talent aan ons te binden.”


Anders denken, gewoon doen

Het nieuwe logo gaat gepaard met krachtige beelden die de vooraanstaande positie van Van Doren Engineers in industriële automatisering en productie-ICT kracht bijzetten. Een ander herkenbaar element is de oneliner ‘Anders denken, gewoon doen’. Jos van Doren: “Dit zegt alles over het DNA van ons bedrijf. Bij ons vind je mensen die verder denken, op zoek gaan naar slimme oplossingen en opdrachten net even anders aanvliegen. Tegelijkertijd zijn we die partner die alles oplost. Die gewoon de mouwen opstroopt en de klus klaart.”


Sessies met alle medewerkers

De 250 medewerkers van Van Doren Engineers zijn nauw betrokken bij het huisstijltraject. “Onder begeleiding van een brandingspecialist hebben we eerst onze kernwaarden in kaart gebracht”, aldus Jos van Doren. “Wie zijn we? Waar staan we voor? Alle medewerkers konden meedenken; we gingen in groepen aan de slag, brainstormden en discussieerden. De uitkomsten waren verrassend eenduidig, heel mooi om te zien. Het resultaat is een uitstraling die echt bij ons past.”

 

Bekijk het filmpje over onze nieuwe huisstijl »

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl