nieuws

Wie weleens over de Vlonder in Boekel rijdt, ziet onze nieuwbouw gestaag vorderen. Ons huidige pand is te klein geworden en we kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment da we ons nieuwe gebouw kunnen betrekken.

 

Bij het tekenen van de nieuwe bouw, is uitdrukkelijk rekening gehouden met een van de doelen van Van Doren Engineers: het opleiden van technisch professionals in de dop. De kelder van het nieuwe gebouw wordt volledig benut als praktijkruimte. Hier komen allerlei testopstellingen van verschillende machines, die bovendien zijn ontworpen door stagiairs! Hiermee voeren we zelf tests uit, maar we gebruiken ze vooral om mbo- en hbo-studenten de kans te geven om proeven te doen, software te testen en zo de theorie te koppelen aan de praktijk. Ook gebruiken we de opstellingen om leerlingen in het basisonderwijs een beeld te geven van de techniek. Zo zijn we klaar voor de toekomst en geven we in ons nieuwe gebouw een extra dimensie aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Led-armaturen
Alle technieken die het nieuwe gebouw rijk is,zijn zorgvuldig gekozen. Praktische en functioneleoplossingen voeren de boventoon. Ook energiezuinigeopties hebben we onder de loepgenomen, uiteraard met aandacht voor deterugverdientijd. Uiteindelijk bleek dat praktischen energiezuinig prima samengaan. Zo zijn webijvoorbeeld uitgekomen op de plaatsing vanled-armaturen. Onze ervaring met duurzaamheidsprojectenen –onderzoeken voor klantenhielp ons om de juiste keuzes te maken.

 

Naar verwachting betrekken we de nieuwbouw in juli 2014. Benieuwd? Kom gerust eens een kijkje nemen in ons nieuwe pand en de praktijkruimte!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze locaties