nieuws

NEN-inspectie brengt onzichtbare risico's in beeld

 

Storingen, ongevallen en brand. Gebrekkig onderhoud aan uw elektrotechnische installatie kan rampzalige gevolgen hebben. Een tijdige NEN-inspectie is dan ook van cruciaal belang voor een veilige werkomgeving. Wist u dat u ook hiervoor terecht kunt bij Van Doren Engineers?

Met onze dienstverlening helpen wij u om te voldoen aan de NEN 3140, de Nederlandse norm voor een veilige bedrijfsvoering voor laagspanningsinstallaties. Maar veel belangrijker is natuurlijk de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. U moet er niet aan denken wat hun kan overkomen als uw elektrotechnische installaties niet in orde zijn. Met een tijdige NEN-inspectie laat u op dit gebied niets aan het toeval over.

Continuïteit en kostenbesparing 
Ook uw bedrijfscontinuïteit is gebaat bij een NEN-inspectie. Het inspectierapport vormt de basis voor een structureel onderhoudsplan. Zo voorkomt u storingen en bespaart u kosten. Tot slot hebt u met het inspectierapport een sterke positie als het gaat om aansprakelijkheid. 

Gecertificeerde inspecteurs 
Van Doren Engineers verzorgt NEN-inspecties voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. 
Gecertificeerde deskundigen maken ‘onzichtbare’ risico’s zichtbaar, presenteren de juiste oplossing en voorkomen op die manier veel narigheid. Hierbij gebruiken wij thermografie als aanvullende meetmethode. Uw productieproces kan tijdens deze inspectie gewoon doorgaan. Na afloop bewaken wij de inspectietermijn voor u, zodat u blijvend voldoet aan de normen in uw branche.

Meer weten over onze dienstverlening rondom NEN-nspecties? Neem dan contact op met Edwin van Diessen op het nummer 0492-747500 of stuur een mail naar edwin.van.diessen@vandoren.nl.

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

 

"Een familiebedrijf, met kennis van hoogwaardige systemen, waar kwaliteit en klantgerichtheid en langdurige relaties....

Bekijk alle referenties

Onze klanten

Onze vestigingen

VESTIGINGEN
Boekel, Panningen, Breda, Heteren, Veghel, Nitra (SK)
T 0492 - 747500 E info@vandoren.nl